tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

15-vuotias loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa Kalannintiellä Uudessakaupungissa


UUSIKAUPUNKI

Sähkökäyttöisellä kulkuneuvolla kulkenut nuori oli lähtenyt ylittämään Kalannintietä, eikä hän ollut havainnut Uudenkaupungin suuntaan kulkevaa autoa.

Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoitohenkilöstöä hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Kalannintielle Uuteenkaupunkiin tiistaina 23. toukokuuta. Onnettomuudesta tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos twittertilillään.

Poliisin twiitistä selviää, että onnettomuus tapahtui Niinilaaksontanhuan kohdalla. Onnettomuudessa olivat osallisena sähkökäyttöisellä kulkuneuvolla kulkenut 15-vuotias nuori sekä henkilöautoilija. Nuori oli lähtenyt ylittämään Kalannintietä, eikä hän ollut havainnut Uudenkaupungin suuntaan kulkevaa autoa.

Poliisi kertoo aloittaneensa onnettomuustutkinnan.

Onnettomuudesta aiheutui liikennehaittaa. Liikenne Kalannintiellä Uudenkaupungin ja Laitilan välillä oli kokonaan poikki, mutta toinen kaista on saatiin avattua liikenteelle suhteellisen nopeasti. Onnettomuudesta aiheutuu kuitenkin ruuhkaa. Kello 16.38 poliisi kertoo, että liikenne sujuu jälleen normaalisti.

Onnettomuudesta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 15.04.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Varsinais-Suomen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.