tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

16-vuotiasta tyttöä ei enää epäillä 19-vuotiaan naisen taposta – 16-vuotias poika pysyy vangittuna


HELSINKI

19-vuotias uhri löydettiin menehtyneenä yksityisasunnosta. Poliisi epäilee, että henkirikos tapahtui 23. maaliskuuta.

Helsingin poliisi on tutkinut Helsingin Myllypurossa tapahtunutta epäiltyä henkirikosta. Helsingin poliisilaitos tiedotti tapauksesta aiemmin ja kertoi epäilevänsä teosta kahta alaikäistä henkilöä. Tiistaina 23. toukokuuta poliisi tiedottaa, että poliisi ei enää epäile 16-vuotiasta tyttöä mahdollisesta henkirikoksesta. Hänet vapautettiin maanantaina 22. toukokuuta.

Poliisi tiedotti epäillystä taposta 17. huhtikuuta. Tuolloin poliisi kertoi, että epäillystä teosta epäiltiin 16-vuotiasta poikaa ja saman ikäistä tyttöä, jotka vangittiin 15. huhtikuuta. Poika on yhä vangittuna. 

19-vuotias uhri löydettiin menehtyneenä yksityisasunnosta. Poliisi epäilee, että henkirikos tapahtui 23. maaliskuuta.

–  Tapauksen selvittäminen alkoi tavallisena kuolemansyyn selvittämisenä. Siinä ilmeni seikkoja, joiden perusteella uhrin epäillään kuolleen ulkoisen väkivallan seurauksena. Poliisi selvittää edelleen motiivia ja tarkkaa tapahtumien kulkua, sanoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm Helsingin poliisilaitokselta huhtikuussa.

– Tyttöä epäillään edelleen omaisuusrikoksesta, ja mahdolliset muut rikosepäilyt voivat tarkentua tutkinnan aikana, päivittää tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lindholm tuoreessa tiedotteessa.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Uudenmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.