tiistai, 16, elokuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainUusimaa17-vuotias kuljettaja menehtyi ulosajossa lauantaiaamuna Espoossa - poliisi on käynnistänyt asiassa rikostutkinnan

17-vuotias kuljettaja menehtyi ulosajossa lauantaiaamuna Espoossa – poliisi on käynnistänyt asiassa rikostutkinnan

UUSIMAA

Uutisoimme aiemmin virheellisesti onnettomuuden tapahtuneen Kauniaisissa pelastuslaitoksen sanaan vedoten. Poliisin mukaan onnettomuus tapahtui Espoossa.

Länsi-Uudenmaan poliisi sai hätäkeskukselta lauantaiaamuna 11. kesäkuuta kello 06.49 aikaan tehtävän, jonka mukaan auto on ajanut ulos tieltä ja törmännyt puuhun Espoossa Turuntiellä. Tarkempi tapahtumapaikka oli muutama sata metriä Jorvin sairaalasta Leppävaaran suuntaan.

Ulosajon seurauksena autoa kuljettanut 17-vuotias nuori mieshenkilö menehtyi ja kyydissä olleet kaksi 16-vuotiasta poikaa loukkaantuivat alustavien tietojen mukaan lievästi. Kuljettajalla oli poikkeusluvalla myönnetty B-luokan ajo-oikeus. 

Poliisi on käynnistänyt asiassa rikostutkinnan, ja tapahtumaan johtaneita olosuhteita selvitetään parhaillaan. Niistä ei toistaiseksi tiedoteta enempää. 

Tutkintaa johtava komisario Hannu Kontola kertoo, että alustavasti tapahtunutta tutkitaan nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. Tapauksessa suoritetaan lisäksi kuolemansyyntutkinta. Liikenneonnettomuuksien tutkintalautakunta tekee asiassa lisäksi omat tutkimuksensa.

Lähteenä: Länsi-Uudenmaan poliisilaitosKUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

47,692FanitTykkää
1,311SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
404SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.