tiistai, 7, helmikuu, 2023
spot_img

17-vuotias nuori murhattiin raa’asti Raahessa lokakuussa – poliisin esitutkinta on valmistunut


POHJOIS-POHJANMAA

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että tekijä suunnitteli tekoa ja valmisteli useita tekoon liittyviä seikkoja etukäteen jo pidemmän aikaa.

Oulun poliisilaitoksen rikostutkinnassa on ollut tutkittavana epäilty henkirikos, joka tapahtui viime vuonna 28. lokakuuta Raahessa. Oulun poliisilaitos tiedottaa poliisin saaneen esitutkinnan valmiiksi. Asiakokonaisuus on toimitettu syyteharkintaan perjantaina 20. tammikuuta.

Esitutkinnan aikana rikosnimikkeet ovat tarkentuneet. Vangittuna olevaa 20-vuotiasta raahelaismiestä epäillään murhasta ja viidestä murhan yrityksestä.

Murha tapahtui raahelaisen perheen kodin pihalla. Murhan yritysten asianomistajina ovat murhatun 17-vuotiaan miehen kotona tapahtumahetkellä olleet perheenjäsenet. Epäilty ja uhri sekä uhrin perheenjäsenet tunsivat toisensa. ALE: Tempurin poistomyynti on alkanut!!! Klikkaa tästä ostoksille.

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että tekijä suunnitteli tekoa ja valmisteli useita tekoon liittyviä seikkoja etukäteen jo pidemmän aikaa. Teko oli tekotavaltaan raaka sekä julma. Henkirikos tehtiin teräaseella.

Esitutkinnassa ei ole selvinnyt selkeää teon motiivia. 

Rikoskokonaisuuden syytteen nostamisen määräpäivä on 2. helmikuuta.Toimitus suosittelee

Nämä kiinnostavat ihmisiä

Varsinais-Suomen takaa-ajotilanne: poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä kansalaisilta videoita esitutkinnan tueksi

VARSINAIS-SUOMI Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin jatkavan perjantaina Varsinais-Suomessa tapahtuneen kaahaustapauksen selvittämistä. Poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä yleisöltä videomateriaalia esitutkinnan tueksi. Poliisi...


Somet haltuun

81,400FanitTykkää
1,408SeuraajatSeuraa
601SeuraajatSeuraa

Poliisi- ja partiokoira Ketku ohjaajansa kanssa Hyvinkään poliisiasemalta paikansivat kadonneen henkilön viime yönä

UUSIMAA Poliisikoira oli jälleen korvaamaton apu poliisin työssä. Itä-Uudenmaan poliisilla on ollut maanantain vastaisena yönä 6. helmikuuta kadonneen henkilön etsintätehtävä. Tehtävästä...


Rattijuopot ja pahoinpitelijät työllistivät Pohjanmaan poliisia – vakavin tapaus sattui Kauhajoella, jonka uhri on kriittisessä tilassa

POHJANMAAN POLIISILAITOKSEN ALUE Viikonloppuna Pohjanmaan poliisia työllistivät erityisesti rattijuopumukset ja pahoinpitelyt, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos. Poliisi hoiti viikonlopun aikana yhteensä 578...Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.