torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

23-vuotiasta kouvolalaismiestä esitetään vangittavaksi epäiltynä mm. 26-vuotiaan taksikuskin henkirikoksesta

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

KOUVOLA

Aluksi epäiltynä oli kaksi henkilöä. Heistä toinen vapautettiin viikonlopun aikana.

Kaakkois-Suomen poliisi on edistynyt Kouvolan Kuusankoskella tapahtuneen henkirikoksen tutkinnassa, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Varhain perjantaina 17. marraskuuta Kouvolan Kuusankoskella paljastui henkirikos, jossa 26-vuotias taksinkuljettaja oli surmattu taksiinsa työvuoron aikana. 

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että rikoksesta epäiltynä esitetään tänään vangittavaksi 23-vuotiasta kouvolalaismiestä.

– Pidätimme perjantaina 17. marraskuuta kaksi miestä epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä. Esitutkinnan edettyä toinen heistä vapautettiin viikonlopun aikana, Kaakkois-Suomen poliisista kerrotaan.

Toista teosta epäiltyä, 23-vuotiasta kouvolalaismiestä, esitetään maanantaina 20. marraskuuta vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä. Epäilty mies on ollut ennen tapahtumia taksin kyydissä matkustajana. Henkirikos on tehty teräaseella. 

Tästä kyse.

Kaakkois-Suomen poliisi sai perjantain vastaisena yönä 17. marraskuuta kello yhden aikaan ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Kouvolan Kuusankoskella, jossa taksi olisi ajautunut alikulkutunnelin siltarakenteisiin.

Poliisin saapuessa paikalle, kävi ilmi, että taksiauto oli törmänneenä Kettumäentien päässä sijaitsevan alikulkutunnelin siltarakenteisiin. Taksinkuljettajan havaittiin olevan eloton, ja hänellä oli vammoja, joiden perusteella oli syytä epäillä henkirikosta.

26-vuotias taksinkuljettaja menehtyi saamiinsa vammoihin. 

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä