KotiPoliisiuutiset5-vuotias lapsi jäi auton alle Espoossa: päälleajaja kaasutti karkuun - poliisi kaipaa...

5-vuotias lapsi jäi auton alle Espoossa: päälleajaja kaasutti karkuun – poliisi kaipaa havaintoja

ESPOO

Poliisi pyytää havaintoja onnettomuudesta, jossa 5-vuotias lapsi jäi auton alle Espoossa sunnuntaina 21. marraskuuta, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Espoon keskuksessa tapahtui sunnuntaina, 21. marraskuuta noin kello 16.40 onnettomuus, jossa toistaiseksi tuntematon henkilö ajoi henkilöautolla 5-vuotiaan lapsen yli. Lapsi ylitti tapahtumahetkellä suojatietä Sunantien ja Kirstintien risteyksessä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)


Silminnäkijöiden mukaan pieni, väriltään vaalea tai harmaa henkilöauto oli tullut Espoon keskuksen suunnasta kohti Sunaa. Kolme lasta oli ylittämässä suojatietä polkupyörillä, jolloin auto osui yhteen lapsista. Lapsi lensi törmäyksen voimasta sivuun tieltä, ja hänet vietiin tutkittavaksi sairaalaan. Törmäyksen jälkeen kuljettaja oli kiihdyttänyt vauhtia ja poistunut paikalta tilannetta selvittämättä. 

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä. Kuljettaja, ja myös havaintoja tilanteesta tai paikalta poistuneesta ajoneuvosta tehneet henkilöt, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteella vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja). 

Lähteenä: Länsi-Uudenmaan poliisilaitos

NÄITÄ LUETAAN
Lisää


  VIRANOMAISUUTISET SOMESSA

  38,988FanitTykkää
  28SeuraajatSeuraa
  Tuoreimmat uutiset

  VIIKON LUETUIMMAT

  Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.