keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

77-vuotiaan naisen etsinnät on keskeytetty tuloksettomina Mäntässä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

MÄNTTÄ-VILPPULA

Poliisi kiittää tiedotteessaan kaikkia etsintöihin osallistuneita. Enimmillään vapaaehtoisia etsijöitä on ollut mukana noin 180 henkilöä saman päivän aikana.

Sisä-Suomen poliisilla on ollut kadonneen henkilön etsintätehtävä Pirkanmaan maakunnassa. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti X-tilillään maanantai-iltana 7. elokuuta kello 21.19 poliisin etsivän Mänttä-Vilppulassa kadonnutta 77-vuotiasta naista. Poliisi on julkaissut myös kolme erillistä tiedotetta etsintään liittyen. Viranomaisuutiset julkaisi kadonneesta ilmoituksen Facebook-sivullaan poliisin julkaisuun viitaten.

Kadonnut on pituudeltaan 165 senttimetriä pitkä ja hänellä on lyhyet, harmaat hiukset. Yllään hänellä on vaalea kukallinen takki ja mustat housut. Mukana naisella on vaaleanruskea käsilaukku. Hän kävelee nopeasti etukumarassa.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Poliisi pyysi keskustassa asuvia tarkastamaan piha-alueensa.

Poliisi pyysi Mäntän keskustassa asuvia tarkastamaan pihansa ja piharakennuksensa siltä varalta, että kadonnut olisi hakenut sieltä suojaa.

Etsinnät keskeytetty tuloksettomina.

Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti myöhään torstaina 10. elokuuta kello 22.54, että naisen etsinnät on keskeytetty tuloksettomina. Kadonnutta ei ole löydetty ja etsinnät on torstaina illalla päätetty keskeyttää. Katoamisen selvittämistä jatketaan tästä eteenpäin poliisitutkintana.

Poliisi ja vapaaehtoiset ovat etsineet maanantaina Mänttä-Vilppulasta kadonnutta 77-vuotiasta naista lähes yhtäjaksoisesti yli kolmen vuorokauden ajan. Ilmoitus kadonneesta tuli poliisille hätäkeskuksen kautta maanantaina 7. elokuuta kello 17.30 aikaan. 

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Etsinnät ovat keskittyneet Mäntän keskustan ja Mäntänvuoren alueille. Myös vesistöetsintöjä on tehty. Poliisi ja vapaaehtoiset ovat tehneet lisäksi lukuisia yksittäisiä tarkistuksia semmoisiin paikkoihin ja alueille, jotka ovat nousseet esille poliisin kadonneesta saamien tietojen ja selvitysten perusteella. Poliisilla ei ole ainakaan tässä vaiheessa sellaista tietoa, jonka perusteella olisi syytä epäillä naisen lähteneen kauemmaksi.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Myöhään torstai-iltana poliisi teki päätöksen etsintöjen keskeyttämisestä. Kadonneen hätäetsintää on tehty niin kauan, kun on ollut perusteltua syytä olettaa, että henkilö voitaisiin löytää elossa. 

Etsintöihin on osallistunut paljon vapaaehtoisia etsijöitä – poliisi kiittää kaikkia osallistuneita.

Etsintöihin on viranomaisten lisäksi osallistunut paljon Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsijöitä, vapaaehtoisten pelastuskoiria ja oma-aloitteisesti mukaan ilmoittautuneita vapaaehtoisia etsijöitä. Enimmillään vapaaehtoisia etsijöitä on ollut mukana noin 180 henkilöä saman päivän aikana.  

Etsinnöissä keskeisessä roolissa on ollut jalkaisin tehtävä taajama- ja maastoetsintä. Etsinnöissä on käytetty apuna koirien lisäksi droneja, Rajavartiolaitoksen helikopteria, Lentopelastusseuran lentokonekalustoa ja varjoliidintä. Vapaaehtoiset etsijät ovat tehneet etsintää reiteillä ja maastossa polkupyörillä, mönkijöillä ja moottoripyörillä. Vesistöetsintöjä on tehnyt VPK kaikuluotaimella varustetulla veneellä ja pelastuslaitoksen sukeltajat.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

Poliisi kiittää tiedotteessaan kaikkia etsintöihin osallistuneita.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä