KotiUutiset maakunnittainAjokiellossa ollut keski-ikäinen mies ajeli kovassa humalassa ensiksi Raisiossa ja myöhemmin Naantalissa

Ajokiellossa ollut keski-ikäinen mies ajeli kovassa humalassa ensiksi Raisiossa ja myöhemmin Naantalissa

RAISIO

Perjantaina 18.9.2020 klo 08.55 poliisipartiolle ilmoitettiin epäillystä rattijuopumustapauksesta Raisiossa Raisiontiellä. Ilmoittajan kertoman mukaan henkilöauto oli seilannut kaistallaan ja oli meinannut törmätä yhteen liikenteenjakajankin. Sitten auto oli ajanut päin punaisia valojakin. Poliisipartio tavoitti heille ilmoitetun ajoneuvon Raisiontorilta. Kuljettajana toimi vuonna 1959 syntynyt mies, jolle suoritettu puhalluskoe oli 0,98 mg/l. Myöhemmin poliisiasemalla mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0,77 mg/l lukemat. Mies oli ajokiellossa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

NAANTALI

Jonkin ajan kuluttua poliisille tuli uusi ilmoitus samaisesta autosta. Tällä kertaa poliisipartio tapasi heille ilmoitetun ajoneuvon Naantalista Tuulensuunkadulta. Kuljettajana toimi jälleen samainen vuonna 1959 syntynyt mies. Poliisille tulleen ilmoituksen mukaan mies oli ajaessaan vaeltanut kaistallaan ja meikein törmännyt liikenteenjakajaan. Mies puhalsi tällä kertaa alkometriin 0,85 mg/l ja tarkkuusalkometriin poliisiasemalla 0,67 mg/l. Miestä epäillään toisesta törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde ja teksti: Poliisi

Team Viranomaisuutiset kiittää, että jaksoit lukea uutisen loppuun. Se on meille iso asia!Tuoreimmat uutiset

Sometilit haltuun

40,923FanitTykkää
181SeuraajatSeuraa

Luetuimmat 24h

Luetuimmat viikkoKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.