perjantai, 24, kesäkuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainKanta-HämeAjoneuvoyhdistelmän perävaunun kaatuminen ojaan aiheutti liikennehaittaa kolmen ja puolen tunnin ajan Hausjärvellä...

Ajoneuvoyhdistelmän perävaunun kaatuminen ojaan aiheutti liikennehaittaa kolmen ja puolen tunnin ajan Hausjärvellä – Hämeenlinnassa rattijuoppo ajoi ojaan

KANTA-HÄME

Poliisia on työllistänyt Kanta-Hämeessä ainakin pari liikenteeseen kuuluvaa tehtävää, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Hausjärvellä ajoneuvoyhdistelmän perävaunun irtoaminen aiheutti liikennehaittaa kolmen ja puolen tunnin ajan. Hämeenlinnassa vahvasti päihtynyt kuljettaja ajoi autolla ulos tieltä.

Vahvasti päihtynyt kuljettaja ajoi autolla ulos tieltä Hämeenlinnassa.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa Tuuloksentiellä tiistaina 21. kesäkuuta yöllä.

Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ajautuen tien vasemmalle puolelle ojaan. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,91 mg/l, joka on yli kaksi promillea. Kuljettajalla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta.

Tilanteesta selvittiin ilman henkilövahinkoja, mutta ajoneuvo kärsi vaurioita keulastaan.

Voit osallistua keskusteluun meidän Twitterissä, Facebookissa tai Poliisiuutisia Hämeestä -facebookryhmässä.Ajoneuvoyhdistelmän perävaunun kaatuminen ojaan aiheutti liikennehaittaa kolmen ja puolen tunnin ajan Hausjärvellä.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hausjärvellä, tarkemmin Hikiäntiellä tiistaina 21. kesäkuuta aamulla.

Ajoneuvoyhdistelmän (kuorma-auto + perävaunu) perävaunu oli ajautunut tien oikealle puolelle sillä seurauksella, että perävaunun rengas oli tippunut ojan pohjalle ja perävaunu kaatunut kyljelleen. Perävaunussa oli hiekkaa kyydissä.  

Perävaunu jouduttiin hinaamaan pois paikalta. Poliisi oli paikalla ohjaamassa liikennettä 3,5 tuntia.

Lähteenä: Hämeen poliisilaitos

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

43,258FanitTykkää
1,275SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
273SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48hTUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.