KotiPoliisiuutisetAlaikäinen poika pakotettiin aseella uhaten autoon Itäkeskuksessa - poliisi pyytää tunnistusapua

Alaikäinen poika pakotettiin aseella uhaten autoon Itäkeskuksessa – poliisi pyytää tunnistusapua

HELSINKI

Helsingin poliisin nuorisoryhmä tutkii epäiltyä törkeää vapaudenriistoa ja törkeää ryöstöä, kertoo Helsingin poliisilaitos. Poliisi kaipaa yleisön apua kolmen henkilön ja ajoneuvon tunnistamiseksi.

Tapaus sattui Itäkeskuksessa maanantaina 20. syyskuuta 2021. Epäillyt pakottivat 15-vuotiaan pojan henkilöauton kyytiin aseella uhaten ja anastivat häneltä omaisuutta.

Poliisin tietojen mukaan teossa käytettiin oheisissa kuvissa näkyvää ajoneuvoa. Kyydissä oli tekoaikaan kolme epäiltyä, joista poliisin saamien tietojen mukaan yksi esiintyy tiedotteessa olevissa kuvissa.

Poliisi pyytää tietoja kuvissa olevasta henkilöstä ja ajoneuvosta. Lisäksi vihjeitä kaivataan kahdesta muusta epäillystä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)


Kuvissa näkyvä epäilty on noin 16–18 -vuotias. Hän on hoikka ja noin 185–195 senttimetriä pitkä. Iho on tumma, ja hänellä oli tekohetkellä pieni parta sekä vähän viiksiä. Hiukset olivat lyhyet, tummat ja kiharat. Yllään hänellä oli harmaat Nike-merkkiset verkkarihousut, mustat tai valkoiset kengät ja takki, jossa oli mustaa, violettia, tummanvihreää ja tummansinistä.

Toinen epäilty on noin 16–17 -vuotias. Hän on pituudeltaan noin 175-senttinen. Poliisin saamien tietojen mukaan hän on mahdollisesti kurdi- tai arabitaustainen. Hiukset olivat mustat ja kiharat ja ulottuivat silmien kohdalle. Silmienväri on sininen. Tekohetkellä hän oli pukeutunut mustiin vaatteisiin, valkoisiin Niken kenkiin ja päässä oli huppu tai pipo.

Kolmas epäilty on myös noin 16–17 -vuotias. Hän on ruumiinrakenteeltaan roteva ja noin 180–185 senttimetriä pitkä. Iho on tummahko ja silmät tummat. Hän oli pukeutunut mustiin housuihin, mustaan takkiin ja mustaan pipoon.

Tiedot epäillyistä ja autosta pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai nuorisoryhmän päivystyspuhelimeen 0295 471 200 (ma–su klo 8–16). Poliisi kiittää yleisöä avusta jo etukäteen.

Poliisi julkaisi muutamia kuvia tunnistamisen helpottamiseksi.

Tunnistettava henkilö sivusta.
Tunnistettava henkilö lähempää.
Tunnistettava henkilö takaa.
Tunnistettava auto sivusta.
Tunnistettava auto lintuperspektiivistä.

Lähteenä: Helsingin poliisilaitos

NÄITÄ LUETAAN
Lisää


  VIRANOMAISUUTISET SOMESSA

  38,988FanitTykkää
  28SeuraajatSeuraa
  Tuoreimmat uutiset

  VIIKON LUETUIMMAT

  Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.