KotiPoliisiuutisetAlaikäinen rattijuopon kyydissä Lempäälässä - Tampereella poliisilla takaa-ajo

Alaikäinen rattijuopon kyydissä Lempäälässä – Tampereella poliisilla takaa-ajo

LEMPÄÄLÄ – TAMPERE

Poliisia työllisti viikonloppuna Pirkanmaalla takaa-ajo, joka tapahtui Tampereella, sekä rattijuoppo, joka kärähti Lempäälässä. Tampereen takaa-ajetulla oli kolme etsintäkuulutusta päällä ja hän oli ajo-oikeudeton. Lempäälän rattijuopon kyydissä oli alaikäinen henkilö.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)


Etsintäkuulutettu henkilö pakeni poliisia Tampereella.

Poliisi valvoi liikennettä Hervannan valtaväylällä Tampereella perjantaina 13. elokuuta ja havaitsi kello 18.00 aikaan rekisterikilvettömän ajoneuvon.

Huomattuaan poliisin kuljettaja lähti kiihdyttämään voimakkaasti Tampereen keskustaa kohden. Partio mittasi ajoneuvon nopeudeksi 120 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 70 km/h.

Ajoneuvon kyydissä oli yksi matkustaja.

Poliisi sai pysäytettyä ajoneuvon Vuohensillantiellä ja kuljettajaksi selvisi ajokiellossa ollut henkilö. Kyseessä oli 25. kerta vuoden aikana, kun kuljettaja jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 

Kuljettajalla oli myös kolme voimassa olevaa etsintäkuulutusta ja hänet kuljetettiin Tampereen pääpoliisiasemalle asioiden selvittämisen vuoksi.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)


Rattijuopon kyydissä alaikäinen henkilö Lempäälässä.

Poliisi suoritti liikennevalvontaa 3-tiellä Lempäälässä sunnuntaina 15. elokuuta.

Partio pysäytti ajoneuvon tarkastusta varten Sääksjärven liittymässä noin kello 16.15. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen. 

Ajoneuvon kyydissä oli kaksi henkilöä, joista toinen oli alaikäinen. Alaikäinen henkilö toimitettiin sosiaalipäivystykseen ja kuljettaja sairaalaan verikokeisiin.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. 

Lähteenä: Poliisi

NÄITÄ LUETAAN
Lisää


  VIRANOMAISUUTISET SOMESSA

  38,988FanitTykkää
  28SeuraajatSeuraa
  Tuoreimmat uutiset

  VIIKON LUETUIMMAT

  Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.