sunnuntai, 28, toukokuu, 2023
spot_img

Asikkalan henkirikos: tekijä soitti itse hätäkeskukseen – taksissa ei ollut valvontakameraa

PÄIJÄT-HÄME

Hämeen poliisi on jatkanut Asikkalan henkirikoksen selvittämistä ja edennyt tapahtumien kulun suhteen. Uhrin ja tekijän välinen suhde on edelleen hämärän peitossa.

Hämeen poliisi on esitutkinnassa selvittänyt, että tutkintavankina oleva rikoksesta epäilty mies nousi taksin kyytiin Lahden torilta 20. elokuuta aamuyöllä. Taksi siirtyi Asikkalaan ja pysähtyi Salonsaareen.

Tutkintavankina oleva rikoksesta epäilty mies soitti hätäkeskukseen samaisena aamuna ja ilmoitti tehtävästä, joka kuuluu poliisille. Paikalle mennyt poliisipartio otti kiinni ilmoituksen tehneen miehen.

Tiedotusvälineissä on pohdittu, mitä taksin valvontakamerassa näkyy sekä taksinkuljettajan ja rikoksesta epäillyn välistä suhdetta. Taksissa ei ole ollut valvontakameraa. Poliisi jatkaa sen selvittämistä tunsivatko uhri ja rikoksesta epäilty toisensa.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Päijät-Hämeen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Oulussa torstaina kadonnut muistisairas nainen löytyi Muhokselta maastosta – ELOSSA

MUHOS - OULU Nainen oli löydettäessä olosuhteisiin nähden kunnossa. Hänet toimitettiin terveydenhoitoviranomaisten haltuun. Oulun poliisilla on ollut kadonneen henkilön etsintätehtävä Oulun seudulla...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,443SeuraajatSeuraa
804SeuraajatSeuraa

Oulun poliisi suoritti liikennevalvontaa lauantaina: yhdeltätoista kuljettajalta kortti hyllylle

OULU Kymmenen korttia lähti hyllylle Oulussa ja yksi Iissä. Oulun poliisi suoritti liikennevalvontaa Oulussa lauantai-iltana 27. toukokuuta, tiedottaa Oulun poliisilaitos. Poliisi...

Kuopion Matkustajasatamassa murtauduttiin laivaan

KUOPIO Epäilty jäi kiinni Kuopion keskustassa. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikos, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Kuopion...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.