torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Asukas yllätti parivaljakon murtopuuhista Lahdessa – poliisi otti myöhemmin toisen kiinni

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

LAHTI

Hämeen poliisissa on tutkittavana epäilty omaisuusrikos, johon on epäiltynä kaksi henkilöä, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Parivaljakosta toinen jäi kiinni valppaan kansalaisen ansiosta. Toisen tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus kahdesta murtovarkaasta myöhään maanantai-iltana 13. maaliskuuta Lahden Saksalassa. Ilmoituksen mukaan rivitaloasunnon autotalliin oli tunkeutunut kaksi murtovarasta.

Tehtävään liittyi poliisipartioita, joista yksi sai tapahtumapaikalla selville kahden miehen tunkeutuneen luvattomasti autotalliin.

Tapauksesta ilmoittanut kertoi havainneensa autotallinsa liiketunnistinvalon syttyneen. Hän meni tarkistamaan autotallia ja havaitsi sen oven olleen raollaan. Oven avattuaan tallista pakeni kaksi huppupäistä miestä. He olivat juosseet lähellä olleeseen autoon ja poistuneet sillä paikalta.

Yksi poliisipartioista löysi paikalta poistuneen auton Möysän kaupunginosasta ja auton välittömässä läheisyydessä oli poliisin tuntema nelikymppinen mies. Hän oli piilottanut läheisten autojen taakse vaatteita sisältävän jätesäkin. Toisen tekijän jäljet johtivat läheisen kerrostalon rappukäytävään ja tämän henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Poliisi tutkii tapahtunutta varkauden yrityksenä, johon nelikymppinen mies otettiin epäiltynä kiinni.

Lue myös: Rattijuoppo ajoi auton katon kautta ympäri viisikuinen vauva kyydissään Kauhajoella

Lue myös: Kermaa ja hilloa näpistänyt mies kaahasi poliisia karkuun jopa 170 km/h Vaasasta Laihialle – Vaasassa yritettiin myös varastaa polttoainetta

Lue myös: Lapsi laski rattikelkalla linja-auton eteen ja sai vakavia vammoja Mikkelissä

Lue myös: Tulevan pelastuskoiran vainu pelasti todennäköisesti ihmishengen Vaasassa

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä