torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Auto rajusti metsään Mikkelissä: matkustaja loukkaantui – kuljettajan epäillään olleen päihtynyt

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

MIKKELI

Etelä-Savossa Mikkelin Heinälahdessa sattui sunnuntaina aamupäivällä raju liikennevahinko. Itä-Suomen poliisi kertoo, että kyseessä oli henkilöauton ulosajo. Henkilöauto ajautui ulos tieltä Anttolantiellä.

Anttolan suunnasta kohti Mikkeliä tullut henkilöauto oli ajautunut tieltä kulkusuunnassaan vasemmalle, ja ojan yli metsään suistuessaan törmännyt puuhun.

Etupenkillä matkustajana ollut kolmikymppinen mikkeliläisnainen jäi puristuksiin ja pelastuslaitos joutui irrottamaan hänet. Törmäyksessä auton turvatyynyt olivat lauenneet, auto vaurioitui käyttökelvottamaksi.

Nainen loukkaantui keskivartalon alueelta ja hänet toimitettiin hoitoon Mikkelin keskussairaalaan.

Tapahtumapaikalla oli runsaasti pelastus-, ensihoito- ja poliisiyksiköitä, mutta Anttolantietä ei tarvinnut katkaista onnettomuuspaikan raivauksen aikana.

Henkilöauton kuljettajana toimineen 51-vuotiaan mikkeliläismiehen epäillään olleen päihtynyt, hän ei loukkaantunut ulosajossa. Poliisi ei kerro, oliko mies alkoholin vai huumausaineen vaikutuksen alaisena ja minkälaisen tuloksen hän puhalsi, mikäli oli alkoholin vaikutuksen alaisena.

Ulosajosta tehtiin hätäilmoitus Hätäkeskukseen kello 10.36.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä