tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Autoilija ajoi reilua ylinopeutta liikenneympyrään aiheuttaen moottoripyöräilijän kaatumisen Espoossa


ESPOO

Onni onnettomuudessa oli, että moottoripyörä matkustajineen ei jäänyt kaatuessaan auton alle. Moottoripyörään tuli eri asteisia vaurioita.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana tapaus, jossa autoilija aiheutti moottoripyöräilijän kaatumisen, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja poliisi pyytää tapauksesta havaintoja.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Espoon Suomenojalla tapahtui sunnuntaina 14. toukokuuta hieman kello kuuden jälkeen illalla tilanne, jossa autoilijan epäillään ajaneen reilua ylinopeutta liikenneympyrään. Autoilija ajoi tilanteessa aivan liikenneympyrässä olleen moottoripyörän eteen, minkä seurauksena moottoripyöräilijä kaatui.

Tumman henkilöauton kuljettaja ei pysähtynyt paikalle, vaan poistui välittömästi paikalta. Moottoripyörän kuljettaja sekä kyydissä ollut matkustaja loukkaantuivat lievästi. Onni onnettomuudessa oli, että moottoripyörä matkustajineen ei jäänyt kaatuessaan auton alle. Moottoripyörään tuli eri asteisia vaurioita.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pyytää nyt silminnäkijähavaintoja tilanteen ja onnettomuuteen liittyvän auton nähneiltä henkilöitä. Havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Uudenmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.