perjantai, 24, kesäkuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainEurassa ja Raumalla kiinni useita rattijuoppoja

Eurassa ja Raumalla kiinni useita rattijuoppoja

SATAKUNTA

Poliisia on työllistänyt Eurassa ja Raumalla päihtyneet kuljettajat tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos. Kummallakin paikkakunnalla jäi kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa.

Kaksi päihtynyttä kuljettajaa kiinni Raumalla – toinen jäi kiinni liikenneonnettomuuden vuoksi.

Huumepäinen kuljettaja kiinni lauantaina iltapäivällä.

Lauantaina 14. toukokuuta iltapäivällä, Lounais-Suomen poliisin partio pysäytti Raumalla liikennevalvonnan yhteydessä ajoneuvon, jonka kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Mieskuljettajalle tehtiin huumausainepikatesti.

Tuloksen perusteella kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet kuljetettiin verikokeisiin. Miestä epäillään lisäksi rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 

Voit osallistua keskusteluun meidän Twitterissä, Facebookissa tai Poliisiuutisia Satakunnasta -facebookryhmässä.Päihtynyt autoilija liikenneonnettomuudessa mopotraktorin kanssa.

Lauantai-iltana 14. toukokuuta, poliisi sai ilmoituksen henkilöauton ja mopotraktorin välisestä törmäyksestä Raumalla. Paikan päällä selvisi, että henkilöauton kuljettaja ei ollut ajokuntoinen. Poliisin tekemän puhalluskokeen tulos osoitti 1,20 promillea.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Rattijuoppoja kiinni myös Eurassa.

Huumepäinen kuljettaja liikenteessä katsastamattomalla autolla.

Eurassa poliisipartio pysäytti lauantai-iltana 14. toukokuuta henkilöauton, joka osoittautui katsastamattomaksi ja liikennekäytöstä poistetuksi. Huumausainepikatestin perusteella auton kuljettajana toiminut mies ei ollut ajokuntoinen.

Miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hänet kuljetettiin verikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Kuljettaja alkoholin ja huumeiden vaikutuksen alaisena Kauttulassa.

Sunnuntaiaamuyöllä poliisipartio suoritti Euran Kauttualla puhallusratsiaa. Henkilöautoa kuljettaneen miehen puhalluskokeen tulos osoitti 0,92 promillea, minkä perusteella häntä on syytä epäillä rattijuopumuksesta.

Miehelle tehty huumausainepikatesti lisäsi epäillyksi rikokseksi myös huumausaineen käyttörikoksen. Miehelle suoritettiin verikoe, ja poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon. 

Lähteenä: Lounais-Suomen poliisilaitos

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

43,258FanitTykkää
1,275SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
273SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48hTUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.