KotiUutiset maakunnittainHeinolassa, Iitissä ja Lahdessa kiinni huumerattijuopot - Lahdessa myös tavattiin etsintäkuulutettu...

Heinolassa, Iitissä ja Lahdessa kiinni huumerattijuopot – Lahdessa myös tavattiin etsintäkuulutettu mies ajamasta varastamallaan polkupyörällä

POLIISIUUTISET – PÄIJÄT-HÄME

Poliisia on työllistänyt Päijät-Hämeessä pääsääntöisesti huumeista päihtyneet kuljettajat, tiedottaa Hämeen poliisilaitos. Poliisi tapasi myös etsintäkuulutetun miehen, joka ajoi varastamallaan polkupyörällä.

Huumerattijuoppo jäi kiinni kortitta-ajosta jo 16:nnen kerran Lahden keskustassa.

Poliisipartio pysäytti lauantai-iltana 15. tammikuuta Lahden keskustassa henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettajaksi osoittautui nelikymppinen mies, jolla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli kunnossa, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kortitta-ajo oli miehelle jo 16:s kerta vuoden sisällä.

Etsintäkuulutettu mies ajeli varastamallaan polkupyörällä Lahdessa.

Poliisipartio pysäytti lauantai-iltana 15. tammikuuta Lahden keskustassa polkupyörällä liikkuneen etsintäkuulutetun, hieman alle 50-vuotiaan miehen.

Poliisipartion selvittäessä asiaa ilmeni, että polkupyörää ja muuta miehen hallussa ollutta omaisuutta on syytä epäillä anastetuksi.

Mies otettiin kiinni etsintäkuulutuksen vuoksi ja lisäksi häntä epäillään varkaudesta.

Jos poliisiuutisemme Hämeen maakunnista kiinnostaa, niin liity ihmeessä Poliisiuutisia Hämeestä -Facebookryhmäämme painamalla tätä tekstiä.

Reilu ylinopeus paljasti huumerattijuopon Valtatie 4:llä Heinolassa.

Liikenteenvalvontaa siviiliautolla suorittanut poliisipartio havaitsi Valtatiellä 4 henkilöauton, jolle mitattiin nopeudeksi 136 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h.  

Poliisipartio pysäytti ajoneuvon ja sen kuljettajaksi osoittautui hieman alle 30-vuotias mies. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänen epäillään käyttäneen muuta huumaavaa ainetta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi ei kerro tapahtuneelle ajankohtaa.

Ajo-oikeudeton huumerattijuoppo kiinni Iitissä.

Poliisipartio pysäytti lauantai-iltana 15. tammikuuta Iitissä hieman alle 40-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton. Kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta, koska hänet oli määrätty ajokieltoon aikaisemmin.

Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Lisäksi miehen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausaineeksi epäiltyä ainetta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 

Lähteenä: Hämeen poliisilaitos

Team Viranomaisuutiset kiittää, että jaksoit lukea uutisen loppuun. Se on meille iso asia!Tuoreimmat uutiset

Sometilit haltuun

40,923FanitTykkää
181SeuraajatSeuraa

Luetuimmat 24h

Luetuimmat viikkoKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.