torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Heinolassa kärähti kaksi ajo-oikeudetonta rattijuoppoa kansalaisten ilmoitusten ansiosta

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

HEINOLA

Hämeen poliisi sai keskiviikkona kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa Heinolassa.

Hätäkeskukseen tuli aamulla ilmoitus epäillystä rattijuoposta Nelostiellä. Ilmoituksen mukaan auto oli törmätä toiseen autoon. Poliisipartio tavoitti kyseisen auton, jota kuljetti ajo-oikeudeton keski-ikäinen mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen, joka oli alle rattijuopumusrajan. Huumepikatesti oli positiivinen huumausaineille.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen.

Myöhään illalla poliisipartio tavoitti rekisterikilvettömän henkilöauton myöhään Vuohkalliolla. Autosta oli tullut aikaisemmin muutama ilmoitus hätäkeskukseen. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,55 mg/l tuloksen. Kyseinen puhallustulos on promilleissa 1,25 promillea.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeän rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, sillä miehellä ei ole koskaan ollut ajo-oikeutta.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä