torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Helsingissä on ollut kaksi meripelastuksen hätätilannetta tiistaina – kummassakin oikukas tuuli aiheuttanut leijalautailijoille ongelmia

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

HELSINKI

Helsingissä on suoritettu meripelastustehtäviä tiistain 26. syyskuuta aikana. Suomenlahden Merivartiosto kertoo X-tilillään kahdesta meripelastustehtävästä, jossa kummassakin on leijalautailija ollut hädässä, toisessa leijailija selvisi sivullisten avustuksella.

Ensimmäisestä tapauksesta tehtiin hätäilmoitus Hätäkeskukseen iltapäivällä kello 15.34. Tehtävää suorittamaan lähetettiin Merivartioston lisäksi pelastuslaitos sekä poliisi.

Suomenlahden Merivartiosto kertoo, että leijalautailijan kerrottiin olevan pulassa Kallahdenniemessä. Etsinnöistä huolimatta ketään ei löytynyt. Leijailija ilmoittautui jälkikäteen itse, sivulliset auttoivat. Kaikki oli ok.

Toisesta tapauksesta tehtiin hätäilmoitus Hätäkeskukseen kello 19.08. Suomenlahden Merivartiosto kertoo, että Kallahdenniemessä oli toinenkin leijalautailija joutunut pulaan. Tämä leijailija oli joutunut pulaan kovan tuulen vuoksi, joka oli puskenut leijailijaa ulommas merelle.

Merivartiosto varoittaa extremelajien harrastajia varautumaan, – pidä viestiväline saatavilla avun hälyttämiseksi.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä