sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Henkilö putosi neljännessä kerroksessa sijaitsevan asuntonsa parvekkeelta rapun välikaton päälle Vantaalla

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

VANTAA

Onnettomuuden uhri toimitettiin sairaalaan, jossa hän on saanut hoitoa vammoihinsa.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa poliisilla olleen tutkittavana Vantaalla tapahtunut onnettomuus. Koska tapauksessa ei epäillä rikosta, on poliisin toimesta tehty päätös esitutkinnan toimittamatta jättämisestä.

Poliisi kertoo tiedotteessaan poliisin partion saaneen myöhään myöhään torstai-iltana 25. toukokuuta hätäkeskukselta tehtävän Vantaan Tikkurilaan, jossa alkutietojen perusteella henkilö oli pudonnut kerrostaloasunnon parvekkeelta. Tehtävälle liittyi myös pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä. 

– Tapahtumapaikalla selvisi, että henkilö oli pudonnut neljännessä kerroksessa sijaitsevan asuntonsa parvekkeelta rapun välikaton päälle. Onnettomuuden uhri toimitettiin sairaalaan, jossa hän on saanut hoitoa vammoihinsa. Uhrilla ei ole hengenvaaraa, kertoo rikoskomisario Aleksi Topinoja Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

– Tekemiemme tutkintatoimien perusteella poliisi ei epäile tapahtumaan liittyvän rikosta, vaan kyseessä on ollut onnettomuus/tapaturma. Tämän seurauksena asiassa on poliisin toimesta tehty päätös esitutkinnan toimittamatta jättämisestä, Topinoja jatkaa.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä