keskiviikko, 29, marraskuu, 2023
spot_img

Henkilöauto suistui kyljelleen ojaan Koskella – kaksi henkilöä jatkohoitoon

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

VARSINAIS-SUOMI

Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta.

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Lounais-Suomen poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Koskelle keskiviikkona 23. marraskuuta illalla hieman ennen puolta kymmentä.

Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä oli henkilöauton ulosajo. Henkilöauto suistui kyljelleen ojaan Härkätien ja Salontien risteyksen tuntumassa.

Autossa olleet kaksi henkilöä loukkaantuivat ulosajossa lievästi ja heidät toimitettiin ensihoidon toimesta saamaan jatkohoitoa.

Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta.

Myös Turussa tapahtui ulosajo keskiviikkoiltana.

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Lounais-Suomen poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Kuparikadulle Turkuun noin tunti edellistä tapausta aiemmin, eli puoli yhdeksän jälkeen illalla.

Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä oli henkilöauton ulosajo. Autossa oli kaksi henkilöä, joista toinen pääsi omin avuin ulos. Pelastuslaitos avusti toisen henkilön ulos ja hänet toimitettiin ensihoidon tarkastettavaksi.

Onnettomuuteen johtaneet syyt eivät ole tiedossa, sillä Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tästäkään tapauksesta.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Lisää alueen uutisia


- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -

Luetuin sisältöViimeisin sisältöYhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä