perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainVarsinais-SuomiHenkilöauto suistui kyljelleen ojaan Koskella - kaksi henkilöä jatkohoitoon

Henkilöauto suistui kyljelleen ojaan Koskella – kaksi henkilöä jatkohoitoon

VARSINAIS-SUOMI

Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta.

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Lounais-Suomen poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Koskelle keskiviikkona 23. marraskuuta illalla hieman ennen puolta kymmentä.

Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä oli henkilöauton ulosajo. Henkilöauto suistui kyljelleen ojaan Härkätien ja Salontien risteyksen tuntumassa.

Autossa olleet kaksi henkilöä loukkaantuivat ulosajossa lievästi ja heidät toimitettiin ensihoidon toimesta saamaan jatkohoitoa.

Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta.Myös Turussa tapahtui ulosajo keskiviikkoiltana.

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Lounais-Suomen poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Kuparikadulle Turkuun noin tunti edellistä tapausta aiemmin, eli puoli yhdeksän jälkeen illalla.

Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä oli henkilöauton ulosajo. Autossa oli kaksi henkilöä, joista toinen pääsi omin avuin ulos. Pelastuslaitos avusti toisen henkilön ulos ja hänet toimitettiin ensihoidon tarkastettavaksi.

Onnettomuuteen johtaneet syyt eivät ole tiedossa, sillä Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tästäkään tapauksesta.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.