sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Huono ajokeli aiheuttanut ulosajoja Kittiläntiellä Rovaniemellä – ainakin linja-auto ja kolme henkilöautoa suistunut tieltä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

ROVANIEMI

Lapin poliisia on työllistänyt Kittiläntiellä Rovaniemellä useat ulosajot lauantaina 18. maaliskuuta iltapäivällä, tiedottaa Lapin poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Patokoskella ajautui ojaan linja-auto ja Tapionkylässä kolme henkilöautoa. Suistumisista ei aiheutunut onneksi henkilövahinkoja.

Linja-auto suistui tieltä Patokoskella.

Linja-auto ajautui ojaan oikealle kyljelleen liukkaan kelin vuoksi Kittiläntiellä Rovaniemen Patokoskella kahden jälkeen lauantaina iltapäivällä.

Linja-auton kyydissä oli noin kolmekymmentä henkilöä, jotka poistuivat linja-autosta kuljettajan puoleisesta ikkunasta. Heidät kuljetettiin määränpäähänsä korvaavalla kuljetuksella. Suistuminen ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Liikenne on palautumassa tapahtumapaikalla normaaliksi.

Kolme henkilöautoa ulos tieltä Tapionkylän kohdalla.

Hieman myöhemmin linja-auton ulosajosta, kolme henkilöautoa ajautui ojaan Tapionkylän kohdalla Kuoksantien ja Kittiläntien risteyksessä. Nämäkään suistumiset eivät aiheuttaneet henkilövahinkoja. 

– Ajokeli on tällä hetkellä monin paikoin erittäin liukas, poliisi varoittaa.

Lue myös:

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä