perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainLappiHuumepäinen kuljettaja poliisin haaviin Rovaniemen keskustassa tiistaina iltapäivällä

Huumepäinen kuljettaja poliisin haaviin Rovaniemen keskustassa tiistaina iltapäivällä

LAPPI

Poliisi ei kerro, minkä huumausaineen vaikutuksen alaisena kuljettaja oli.

Poliisi valvoi tiistaina 22. marraskuuta iltapäivällä yleistä järjestystä ja turvallisuutta Rovaniemen keskustan alueella.

Valvontaa suorittanut poliisipartio päätti tarkastaa keskustassa ajavan henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Kuljettaja puhalsi polisiin alkometriin 0,00 promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti näytti positiivisen tuloksen huumausaineelle. Poliisi ei kerro, minkä huumausaineen vaikutuksen alaisena kuljettaja oli.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.Ajo-oikeudeton kuljettaja huumausaineen vaikutuksen alaisena Rovaniemellä maanantai-iltana – autossa oli väärät rekisterikilvet.

Poliisipartio pysäytti maanantai-iltana 21. marraskuuta henkilöauton teollisuusalueella Rovaniemellä. Tapahtumapaikalla poliisille ilmeni, että pysäytetyssä autossa oli väärät rekisterikilvet ja lisäksi autoa kuljettanut henkilö oli ajokiellossa. Lisäksi auton kuljettajalle tehtiin puhalluskoe sekä huumausaineen pikatesti. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumausainepikatesti puolestaan positiivisen tuloksen.

Autoa kuljettanutta henkilöä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Viikonloppuna Rovaniemen poliisia työllisti mm. pahoinpitelyt.

Rovaniemellä on siirrytty viettämään pikkujouluaikaa. Lapin poliisilaitos tiedottaa, että Rovaniemen poliisilla on ollut viikonlopun aikana melko kiireistä. Kiirettä ovat aiheuttaneet mm. liikennetehtävät, pahoinpitely- ja omaisuusrikosten selvittely. Poliisi kertoo erikseen kahdesta eri pahoinpitelytapauksesta, mutta ei tarkemmin muista tehtävistä. Lisäksi poliisia työllisti sunnuntaina ihmisen henkeen ja terveyteen liittyvä tehtävä Rovaniemellä.

Kolme nuorta pahoinpitelibheitä huomauttaneen ohikulkijan Rovaniemen keskustassa.

Lauantaiaamuyöllä 19. marraskuuta Rovaniemen keskustassa ohikulkija oli huomauttanut nuorisojoukkoa epäasiallisesta toiminnasta ja käyttäytymisestä, jonka seurauksena ohikulkijan ja nuorisojoukon välille oli syntynyt riitaa.

Tapahtumapaikalle mennyt poliisipartio otti kiinni kolme nuorta miestä, jotka toimitettiin poliisilaitokselle epäiltyinä ohikulkijan pahoinpitelystä. 

Mies pahoinpiteli miestä musiikkitapahtumassa Rovaniemellä.

Niin ikään lauantaina aamuyöllä kahdella miehellä oli tullut musiikkitapahtumassa erimielisyyksiä. Erimielisyyden selvittäminen ajautui tilanteeseen, jossa toisen miehen epäillään kohdistaneen toiseen osapuoleen sen kaltaista väkivaltaa, että hänet tuotiin poliisilaitokselle epäiltynä pahoinpitelyyn.

Poliisi ei kerro toisen osapuolen saamista vammoista tarkemmin.Henkeen ja terveyteen liittyvä tehtävä Rovaniemellä sunnuntaina.

Poliisilla oli henkeen ja terveyteen liittyvä tehtävä Rovaniemellä, tiedottaa Lapin poliisilaitos. Paikalla on myös henkilöstöä pelastuslaitokselta. Tapahtuneesta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 09.55 ja pelastuslaitoshenkilöstö sekä poliisi hälytettiin tehtävälle nimikkeellä ihmisen pelastaminen ylhäältä/alhaalta.

Tehtävä oli Rovakadun ja Toripuistikon välisessä risteyksessä. Tehtävä on päättynyt, eikä poliisi tiedota asiasta tarkemmin.

Poliisi pyysi kansalaisia välttämään liikkumista alueella, mutta nyt alueella voi taas liikkua. Poliisin mukaan tilanteesta ei aiheutunut ulkopuolisiin kohdistuvaa vaaraa.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.