tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Itä-Lapissa etsitty moottorikelkkailija löytyi kuolleena


PELKOSENNIEMI

Henkilön löysi poliisin koirapartio keskiviikkona iltapäivällä. Hänet löydettiin menehtyneenä maastosta muutaman kilometrin päästä Pyhätunturista.

Lapin poliisilla on ollut kadonneen henkilön maastoetsintä Itä-Lapin alueella, tiedottaa Lapin poliisilaitos. Poliisi etsi moottorikelkkailijaa aktiivisesti maanantaista 24. huhtikuuta lähtien. Poliisi pyysi apua etsintöihin myös muilta viranomaisilta ja tahoilta.

Viimeinen havainto keski-ikäisestä mieskelkkailijasta oltiin tehty Pyhäntunturin liikekeskuksen pihalta sunnuntai-iltana 23. huhtikuuta. Kelkkailijaan ei oltu saatu sen jälkeen yhteyttä.

Keskiviikkona 26. huhtikuuta alkuillasta kello 17.25, poliisi tiedottaa miehen löytyneen. Hänet löydettiin kuolleena. Henkilön löysi poliisin koirapartio keskiviikkona iltapäivällä. Hänet löydettiin menehtyneenä maastosta muutaman kilometrin päästä Pyhätunturista.

Poliisi tutkii tapahtunutta kuolemansyyntutkintana.

Poliisi kiittää tiedotteessaan kaikkia etsintään osallistuneita henkilöitä ja yhteistyötahoja.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Lapin alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.