tiistai, 7, helmikuu, 2023
spot_img

Jälleen puolustusvoimien ajoneuvo liikenneonnettomuudessa Pohjois-Karjalassa – kuorma-auto ajautui kyljelleen ojaan Nurmeksessa


POHJOIS-KARJALA

Edellisestä ehti kulua muutama tunti yli vuorokauden. Paikalle hälytettiin pelastushenkilöstön lisäksi kaksi ambulanssia, mutta kukaan ei ensiarvion mukaan onneksi loukkaantunut.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Rautavaarantielle Nurmekseen tiistaina 29. marraskuuta noin puoli viiden aikaan iltapäivällä.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos julkaisi tapahtuneesta tiedotteen, jossa se kertoo, että puolustusvoimien kuorma-auto suistui kyljelleen ojaan.

Onnettomuudessa oli pelastuslaitoksen mukaan osallisena neljä henkilöä. Paikalle hälytettiin pelastushenkilöstön lisäksi kaksi ambulanssia, mutta kukaan ei ensiarvion mukaan onneksi loukkaantunut.

ALE: Tempurin poistomyynti on alkanut!!! Klikkaa tästä ostoksille.

Pelastustoiminta onnettomuuspaikalla on pelastuslaitoksen toimesta päättynyt ja puolustusvoimat jatkaa tilanteen hoitamista.Jo toinen liikenneonnettomuus puolustusvoimien kalustolla Pohjois-Karjalassa vähän yli vuorokauden sisään.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen pelastushenkilöstöä sekä Itä-Suomen poliisi ja puolustusvoimat hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Lappeenrannantielle Kiteen Kesälahdelle maanantaina 28. marraskuuta iltapäiväyhden aikoihin.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos julkaisi asiasta tiedotteen, jossa se kertoo, että kyseessä oli puolustusvoimien maastoajoneuvon ulosajo. Ulosajo johtui haastavan liukkaasta keliolosuhteesta, joka aiheutti sen, että kun maastoajoneuvo jarrutti, joutui se nelipyöräluisuun, joka johti lopulta siihen, että ajoneuvo kaatui kyljelleen tieuralle.

Tapahtuneesta ei seurannut henkilövahinkoja.


Pelastuslaitos saapui paikalle Kiteen ja Kesälahden yksikön voimin. Aluksi toiminnan painopisteenä oli liikenteenohjauksen järjestäminen, mistä aiheutui lievää haittaa liikenteelle 6-tiellä. Liikenne jouduttiin lopulta katkaisemaan puolen tunnin ajaksi, jotta ajoneuvo saatiin siirrettyä tieuralta.

Pelastuslaitos teki yhteistyötä puolustusvoimien kanssa, ja ajoneuvo saatiin kännettyä pyörilleen puolustusvoimien omalla kalustolla. Puolustusvoimat toimitti myös vaurioituneen ajoneuvon pois tilannepaikalta omatoimisesti.

Ajoneuvon siirtämisen jälkeen pelastuslaitos siivosi onnettomuuden jäljet pois tieuralta ja liikenne palautui tämän jälkeen normaaliksi.Toimitus suosittelee

Nämä kiinnostavat ihmisiä

Varsinais-Suomen takaa-ajotilanne: poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä kansalaisilta videoita esitutkinnan tueksi

VARSINAIS-SUOMI Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin jatkavan perjantaina Varsinais-Suomessa tapahtuneen kaahaustapauksen selvittämistä. Poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä yleisöltä videomateriaalia esitutkinnan tueksi. Poliisi...


Somet haltuun

81,400FanitTykkää
1,408SeuraajatSeuraa
601SeuraajatSeuraa

Poliisi- ja partiokoira Ketku ohjaajansa kanssa Hyvinkään poliisiasemalta paikansivat kadonneen henkilön viime yönä

UUSIMAA Poliisikoira oli jälleen korvaamaton apu poliisin työssä. Itä-Uudenmaan poliisilla on ollut maanantain vastaisena yönä 6. helmikuuta kadonneen henkilön etsintätehtävä. Tehtävästä...


Rattijuopot ja pahoinpitelijät työllistivät Pohjanmaan poliisia – vakavin tapaus sattui Kauhajoella, jonka uhri on kriittisessä tilassa

POHJANMAAN POLIISILAITOKSEN ALUE Viikonloppuna Pohjanmaan poliisia työllistivät erityisesti rattijuopumukset ja pahoinpitelyt, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos. Poliisi hoiti viikonlopun aikana yhteensä 578...Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.