torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Järvenpäässä kolaripaikalta paennut jäi kiinni – kotiosoitteen varastotilasta löytyi ase sekä huumausainetta ja huumelääkkeitä

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

JÄRVENPÄÄ

Keski-Uudellamaalla tapahtui viime torstaina yhden ajoneuvon liikennevahinko. Itä-Uudenmaan poliisin mukaan kyseessä oli henkilöauton ulosajo. Tapahtumat saivat alkunsa iltapäivällä noin kello 14.25, kun poliisi sai tehtävän Järvenpäähän Uudenmaankadun ja Kaukotien risteykseen, missä hätäkeskukseen tulleiden useiden ilmoitusten mukaan henkilöauto oli törmännyt valaisinpylvääseen ja kuljettajana toiminut henkilö oli poistunut tapahtumapaikalta juosten. Myös mahdollisesta käsiaseesta oli tehty havaintoja.

– Epäillystä saatiin silminnäkijöiltä hyviä vihjeitä ja tuntomerkkejä sekä tietoja hänen poistumissuunnastaan. Lisää tietoja saatiin epäillyn autoon tehdyn etsinnän perusteella. Autosta löytyi huumausaineeksi luokiteltujen lääkkeiden lisäksi pankkikortti sekä kuitti läheisestä elintarvikeliikkeestä. Poliisipartio kävi elintarvikeliikkeessä katsomassa valvontatallenteita ja tuntomerkkien perusteella saatiin varmuus kuljettajan henkilöllisyydestä. Poliisin tunnistaman henkilön asuntoon tehtiin kotietsintä epäillyn tavoittamiseksi, kertoo rikoskomisario Otto Hiltunen.

Epäilty tavoitettiin kotiosoitteen varastotilasta, josta poliisin haaviin jäi myös ase ja epäiltyä huumausainetta sekä huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä. Henkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, auton osalta luvattomaan käyttöön, ampuma-aserikokseen sekä huumausainerikokseen.

– Epäilty päätyi kiinniotettuna Hyvinkään poliisivankilaan. Kuulustelussa hän on myöntänyt syyllistyneensä edellä mainittuihin rikoksiin, Hiltunen jatkaa.

– Kenttäpartioiden perusteellisten ja nopeiden alkutoimien johdosta saimme jälleen yhden luvattoman aseen pois katukuvasta, sanoo Hiltunen.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä