perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainPohjois-PohjanmaaJodelissa esitetty koulu-uhkaus Kiiminkipuiston kouluun - poliisi selvittää tilannetta

Jodelissa esitetty koulu-uhkaus Kiiminkipuiston kouluun – poliisi selvittää tilannetta

POHJOIS-POHJANMAA

Poliisi oli paikalla selvittämässä tilannetta ja turvasi koulupäivän kulkua.

Oulun poliisilaitoksen poliisipartioilla oli koulu-uhkaukseen liittyvä tehtävä nykyisin Ouluun kuuluvassa Kiimingissä. Oulun poliisilaitos kertoo tehtävästä twittertilillään.

Poliisin mukaan Jodelissa oltiin esitetty Kiiminkipuiston kouluun kohdistuva uhkaus. Poliisi oli koululla paikalla selvittämässä tilannetta ja turvasi koulupäivän kulkua.

Tilanne oli koko koulupäivän ajan rauhallinen. Oppilaita pyydettiin pysymään luokissa. Poliisille ilmeni päivän mittaan, että viitteitä vaaralle ei ole.

Koulupäivän päätteeksi poliisi ohjasti oppilaat ja henkilökunnan hallitusti ulos koulun tiloista.Poliisi jatkaa asian selvittämistä ja tutkii tapausta perättömänä vaarailmoituksena. 

Poliisi muistuttaa, että se suhtautuu koulu-uhkauksiin aina vakavasti ja saa tekijän henkilöllisyyden pääsääntöisesti selvitettyä. Uhkauksesta tulee seuraamuksia, vaikka tekijä ei olisi vielä rikosoikeudellisessa vastuussa. Poliisi ei kerro, onko tämän uhkauksen tekijän henkilöllisyys poliisin tiedossa.Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.