perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainPohjois-KarjalaJoensuussa päihtyneitä kuljettajia ja katalysaattorivarkaus - poliisi pyytää varkauteen havaintoja

Joensuussa päihtyneitä kuljettajia ja katalysaattorivarkaus – poliisi pyytää varkauteen havaintoja

POHJOIS-KARJALA

Poliisia on työllistänyt Pohjois-Karjalassa, tarkemmin Joensuussa, ainakin kaksi päihtynyttä kuljettajaa sekä katalysaattorivarkaus, selviää Itä-Suomen poliisilaitoksen Pohjois-Karjalan alueen tiedotteesta. Päihtyneet kuljettajat jäivät kiinni Joensuun keskustassa ja katalysaattorivarkaus tehtiin Joensuun Niinivaaralla. Poliisi pyytää kansalaisilta mahdollisia havaintoja katalysaattorivarkauteen liittyen. Lisäksi uutisoimme erikseen Pohjois-Karjalan alueella Juuassa tapahtuneesta kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta. Poliisi ei ole tästä toistaiseksi tiedottanut.

Huumepäinen mopoilija kiinni Joensuun keskustassa.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Joensuun keskustassa Koulukadulla torstaina iltapäiväneljän jälkeen.

Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus epäillystä rattijuopumuksesta. Mopolla liikkuneelle miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli puolestaan antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Poliisi otti mopoilijan ajokortin haltuunsa ja määräsi tämän väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue myös: Vahvasti päihtynyt mopoilija yritti provosoida poliisia takaa-ajoon Kiteellä – leikki loppui kaatumiseen

Valoton auto paljasti vahvasti päihtyneen kuljettajan Joensuun keskustassa.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun keskustassa Niskakujalla perjantaina yöllä yhden aikaan.

Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman henkilöauton, sillä kuljettaja ei ollut käyttänyt ajovaloja, vaikka oli ollut pimeää.  

Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut 2,04 promillen tuloksen.

Poliisi otti autoilijan ajokortin haltuunsa ja määräsi tämän väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue myös: Yksi henkilö kuoli ulosajossa Kuutostiellä Juuassa aikaisin perjantaina

Katalysaattorivarkaus Joensuun Niinivaaralla – poliisi pyytää havaintoja.

Joensuun Niinivaaralla, tarkemmin Suvikadulla, oli anastettu henkilöautosta katalysaattori keskiviikon kello 16.00 ja torstain kello 5.30 välisenä aikana.

Poliisi pyytää kansalaisilta mahdollisia havaintoja. Voit ilmoittaa ne sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, puhelimitse vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitos

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.