tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Joensuussa tehty ilkivaltaa Raatekankaantiellä ja Torikadulla – poliisi pyytää havaintoja


JOENSUU

Kumpikin ilkivallanteko kohdistui liikekiinteistöjen ikkunoihin. Lisäksi toisessa tapauksessa autoa oltiin vahingoitettu.

Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana kaksi epäiltyä vahingontekoa, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Poliisi pyytää tiedotteessaan havaintoja. Kumpikin epäilty rikos tapahtui Joensuussa.

Toisessa tapauksessa Joensuun Raatekankaalla, osoitteessa Raatekankaantie 8, oli liikekiinteistön ulommaiseen ikkunaan ilmestynyt pieni reikä perjantain ja lauantain välisenä iltana tai yönä. Kalvotetun lasin sisäpuolinen ikkuna oli pysynyt ehyenä, eikä ikkunan väliin ollut jäänyt mitään.

Lauantaina noin kello 23.00 aikaan Joensuussa, Torikatu 17:ssä, oli rikottu liiketilan näyteikkuna sekä oven ikkuna. Kiinteistön edustalla pysäköitynä olleen henkilöauton etusivulasi oli myös rikottu.

Poliisi pyytää tapauksiin havaintoja.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin ikkunoiden rikkomisiin pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16. 

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pohjois-Karjalan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.