torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Kaatunut rekka aiheuttaa liikennehaittaa Valtatie 2:lla Huittisissa – SK:n mukaan kaatumista edelsi törmäys henkilöauton perään

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

HUITTINEN

Tilanteesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Satakunnan Kansan mukaan kaatumista edelsi peräänajokolari henkilöauton kanssa.

Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Valtatie 2:lle Huittisiin keskiviikkoaamuna 15. maaliskuuta. Tapauksesta tiedottaa Satakunnan pelastuslaitos twittertilillään ja uutisoi ainakin Satakunnan Kansa.

Pelastuslaitos kertoo, että täysperävaunullinen rekka on kaatunut, joka aiheuttaa liikenteelle pientä liikennehaittaa. Vetoauto on osin Porin suuntaan vievällä kaistalla, joka on suljettu. Pelastuslaitos ohjaa paikalla liikennettä. Liikennehaitan arvioidaan kestävän noin puoleenpäivään saakka.

Onnettomuus tapahtui Raijalasta noin kilometriä Ronkankulman suuntaan

Tilanteesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Satakunnan Kansan mukaan kaatumista edelsi peräänajokolari henkilöauton kanssa.

Onnettomuudesta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 08.03.

Lue myös:

  Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


  - ARTIKKELI PÄÄTTYY -
  - KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

  Tuoreimmat alueen uutiset

  Luetuimmat alueen uutiset

  - OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


  Luetuin sisältö  Viimeisin sisältö

  Yhteistyössä


  Intiimisheivaustuotteet netistä