tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Kadonneen henkilön etsinnät onnistuivat Kiimingissä – Vapepa löysi kadonneen


POHJOIS-POHJANMAA

Henkilö katosi perjantaina Ylikiimingintien ja Koitelinkosken väliseltä alueelta. Hänet löydettiin olosuhteisiin nähden hyvinvoivana.

Oulun poliisilaitoksen poliisipartioilla on ollut yhteistyössä Rajavartiolaitoksen helikopteripartion sekä Vapepan kanssa kadonneen henkilön etsintätehtävä nykyisin Ouluun kuuluvassa Kiimingissä perjantai-illan 9. syyskuuta ja lauantai-illan 10. syyskuuta välisen ajan.

Kadonneena oli iäkäs nainen. Hän oli ollut kadoksissa perjantai-illasta lähtien.

Etsintää suoritettiin perjantai-illan, sekä lauantain aikana usean poliisipartion, poliisikoirien, vapaaehtoisen pelastuspalvelun ja Rajavartiolaitoksen helikopterin avulla. Lisäksi etsinnöissä käytettiin apuna Dronea.

Lauantai-iltana Oulun poliisilaitos twiittasi hyviä uutisia Kiimingin etsinnöistä. Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsijäryhmä oli löytänyt kadonneen. Hänen vointi oli olosuhteisiin nähden hyvä.

Poliisi sanoo kiittävänsä kaikkia etsintöihin osallistuneita, niin viranomaisia kuin vapaaehtoisia.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pohjois-Pohjanmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.