torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Kaksi alaikäistä joutui ryöstöjen kohteiksi Länsi-Uudellamaalla – epäillyt myös alaikäisiä

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

ESPOO – KIRKKONUMMI

Poliisi tutkii Länsi-Uudellamaalla tapahtuneita väkivaltarikoksia. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo kahdesta ryöstöstä, joissa kummassakin sekä epäillyt, että asianomistajat ovat alaikäisiä.

Perjantaina nuorisojoukkion epäillään ryöstäneen Espoossa 17-vuotiaalta uhrilta arvokkaan vaatekappaleen. 17-vuotias oli kävellyt kadulla kahden ystävänsä kanssa, kun vastaan tuli yli kymmenen hengen joukko nuoria. Joukko vaati uhkailemalla uhria antamaan hupparinsa. Joukon saatua hupparin se hajaantui eri suuntiin. Asiaa tutkitaan ryöstönä.

Lauantaina poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Kirkkonummelle. Alle 15-vuotias nuori kertoi ilmoituksen mukaan, että häneltä oli viety olkalaukku ja käteistä rahaa.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun uhri oli yrittänyt ostaa netissä myynnissä ollutta pipoa. Pipoa netissä myivät kaksi niin ikään alle 15-vuotiasta poikaa, ja kauppapaikaksi sovittiin ulkoalue. Myyntihetkellä myyjät eivät kuitenkaan luovuttaneet pipoa, vaan ottivat uhrilta hänen käteiset rahansa ja lisäksi hänen päällään olleen laukun.

Lue myös: Törkeä rikos Espoossa: kolmikko kaappasi naisen autoon

Tilanteessa sivullinen oli onnistunut tunnistamaan myyjinä esiintyneet pojat ja ilmoitti heidän olinpaikkansa poliisille. Partio palautti omaisuuden ja rahat uhrille. Koska epäillyt tekijät ovat alle 15-vuotiaita, tapauksen jatkotoimenpiteet siirtyvät lastensuojeluviranomaisen piiriin.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä