KotiUutiset maakunnittainPohjois-KarjalaKaksi hirvikolaria Joensuussa - Joensuussa kärähti myös huumerattijuoppo

Kaksi hirvikolaria Joensuussa – Joensuussa kärähti myös huumerattijuoppo

ENO – JOENSUU

Poliisia on työllistänyt Pohjois-Karjalassa, tarkemmin Joensuun alueella tiistaina, 23. marraskuuta, kolme liikenneonnettomuutta, selviää Itä-Suomen poliisilaitoksen Pohjois-Karjalan alueen tiedotteesta. Liikenneonnettomuuksista kaksi oli hirvikolareita ja yksi kahden ajoneuvon välinen liikenneonnettomuus. Ajoneuvojen välisessä liikenneonnettomuudessa toinen autoilija oli huumepäissään.

Liikenneonnettomuuden toinen osapuoli oli huumepäissään Joensuussa.

Kuljettajan epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena ja ilman ajo-oikeutta Utrantiellä Joensuussa tiistaina, 23. marraskuuta kello kolmentoista aikaan.

Tapausta edelsi väitetty kolaritilanne, jossa toinen auto olisi ajanut toisen perään liikennevaloissa.

Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Kaksi hirvikolaria Pohjois-Karjalassa.

Auto törmäsi hirveen jarrutuksesta huolimatta Joensuun koverossa.

Tiistaina, 23. marraskuuta hieman ennen kello viittä alkuillasta, tapahtui hirvikolari Ilomantsintiellä, Koverossa, Tervasärkän kohdalla.

Hirvi oli juossut tielle ja jarrutuksesta huolimatta henkilöauto oli osunut eläimeen. Hirvi oli poistunut tapahtumapaikalta ja sen perään lähti suurriistavirka-apu.

Myös toinen hirvikolari Pohjois-Karjalassa – vasa menehtyi.

Samaan aikaan sattui toinen hirvikolari Enosta Ilomantsiin päin. Alkutietojen mukaan hirvi oli osunut henkilöauton keulaan eikä sen voinnista ollut tietoa. Henkilövahinkoja kolarissa ei syntynyt.

Kuljettajan tarkasteltua törmäyspaikkaa, oli ojassa ollut kuollut vasa. Toinen hirvi oli kaatunut, mutta jatkanut matkaa metsään. 

Suurriistavirka-apu kutsuttiin apuun. Heiltä tulleen tiedon mukaan hirviemä oli tullut takaisin kolaripaikalle, todennut tilanteen ja poistunut metsään. Emä ei vaikuttanut loukkaantuneelta.

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitos

Team Viranomaisuutiset kiittää, että jaksoit lukea uutisen loppuun. Se on meille iso asia!Tuoreimmat uutiset

Sometilit haltuun

40,923FanitTykkää
181SeuraajatSeuraa

Luetuimmat 24h

Luetuimmat viikkoKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.