Kaksi mönkijää kuljettajineen jäistä läpi Naantalissa – pelastautuivat omatoimisesti

maanantai, 20, maaliskuu, 2023

NAANTALI

Jäät voivat muuttua nopeastikin kestävästä kestämättömäksi. Tämän koki perjantaina kaksi miestä mönkijöiden kanssa.

Länsi-Suomen Merivartiosto varoittaa jäällä liikkujia heikoista jäistä. Merivartiosto kertoo twittertilillään tilanteesta, jossa kaksi mönkijää kuljettajineen olivat menneet jäistä läpi Naantalissa.

– Kevään edetessä jäätilanne elää ja voi muuttua nopeastikin kantavasta pettäväksi. Tällä viikolla mm. tuulet, sateet ja auringonpaiste ovat heikentäneet jään kantavuutta. Monilla jääalueilla liikkuminen ei enää ole turvallista, Merivartiosto opastaa.

Jäätilanteen arvaamattomuuden koki eilen perjantaina 17. maaliskuuta kaksi miestä Naantalissa, kun heidän mönkijänsä vajosi meren pohjaan. Miehet onnistuivat pelastautumaan omatoimisesti ja ilmoittivat onnettomuudesta viranomaisille jälkikäteen.

– Jos jäälle on mentävä, varaudu ja varustaudu, Merivartiosto toivoo.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Varsinais-Suomen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Video: Persujen vaalimainosten sotkija kiinni itse teosta Kokkolassa – yritti spreijata yllättäjän

KOKKOLA Ilkivallantekijä myöntää videolla tekevänsä ilkivaltaa ja väittää, että hänen maalaamansa maali lähtee kyllä pois maalilla. Pohjanmaan poliisilaitos ei ole...

Lokalahden pelastusoperaatio: kaksi henkilöä löytyi hukkuneena – ajoivat moottorikelkalla jäihin

UUSIKAUPUNKI Paikalle hälytettiin useita pelastusyksiköitä pelastuslaitokselta ja Merivartiostolta sekä ensihoitohenkilöstöä. Varsinais-Suomen pelastuslaitos, Länsi-Suomen Merivartiosto sekä ensihoitoa hälytettiin ihmisen pelastustehtävälle Uudenkaupungin Lokalahteen...

2023 © Viranomaisuutiset - uutisia jo vuodesta 2019.Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.