tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Kaksi rattijuoppoa kiinni Etelä-Savossa – toinen ajoi auton katolleen keskelle tietä


MIKKELI – SAVONLINNA

Itä-Suomen poliisilaitoksen liikennepoliisisektorin poliisipartioita on työllistänyt Etelä-Savon alueella kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Itä-Suomen poliisilaitoksen Etelä-Savon alueen tiedotteesta. Kumpikin kuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alaisena. Toinen ajoi auton katolleen keskelle tietä ja toinen jäi kiinni kansalaisilmoituksen ansiosta.

Rattijuoppo ajoi auton katolleen keskelle tietä Mikkelissä – väisti hirveä.

Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoitohenkilöstöä hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Ihastjärventielle Mikkeliin lauantaina 20. toukokuuta alkuillasta.

Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että autossa oli ollut kaksi henkilöä, jotka olivat kuitenkin päässeet pois onnettomuusautosta, eivätkä olleet loukkaantuneet. Auton kuljettajana toimineelle naiselle suoritettu alkometripuhallus näytti 0,50 mg/l tulosta. Tulos on promilleissa 1,14 promillea.

Puhutuksissa poliisille selvisi, että hirvi oli juossut auton eteen, ja kuljettajana toiminut nainen oli väistänyt pientareen puolelle sillä seurauksella, että auto oli pyörähtänyt katolleen keskelle tietä.

Autoa kuljettanut nainen kuljetettiin verikokeeseen ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Vahvasti päihtynyt kuljettaja kiinni kansalaisilmoituksen ansiosta Savonlinnassa.

Hätäkeskukseen tehtiin ilmoitus epävarmasti liikkuvasta autosta Telakkatiellä Savonlinnassa. Poliisi tavoitti auton pysähtyneenä Telakkatielle. Kuljettajana toimineelle miehelle suoritettu alkometripuhallus näytti 1,11 mg/l tulosta. Kyseinen tulos on promilleissa 2,52 promillea.

Mies kuljetettiin poliisin toimesta verikokeeseen, jonka jälkeen hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Savon maakuntien alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.