perjantai, 24, kesäkuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainPohjois-KarjalaKalastaja joutui pulaan Heinävedellä kahluuhousujen täytyttyä - toinen kalastaja pelasti mahdolliselta hukkumiselta

Kalastaja joutui pulaan Heinävedellä kahluuhousujen täytyttyä – toinen kalastaja pelasti mahdolliselta hukkumiselta

POHJOIS-KARJALA

Tapahtuneesta tiedottaa Pohjois-Karjalan pelastuslaitos.

Pohjois-Karjalassa Heinävedellä, oli läheltäpititilanne kalastajalla keskiviikkoyönä 22. kesäkuuta, jossa olisi voinut käydä tosi pahasti. Hälytys ihmisen pelastustehtävästä tehtiin kello 02.30.

Heittokalastaja oli kahlannut kahluuhousuissa veteen kalan väsyttämisen yhteydessä. Koskessa oli ollut syvempi kohta ja kalastajan kahluuhousut olivat täyttyneet vedellä. Kosken voimakas virta alkoi kuljettaa henkilöä alavirtaan.

Voit osallistua keskusteluun meidän Twitterissä, Facebookissa tai Poliisiuutisia Karjalasta -facebookryhmässä.Paikalla oli onneksi toinen kalastaja, joka toimi tilanteessa ansiokkaasti. Hän oli ottanut rannalla olleen pelastusrenkaan ja uinut sen kanssa pelastettavan luo. Yhdessä he olivat saaneet riisuttua veden täyttämät kahluuhousut ja päässeet rannalle.

Pelastajan ansiokas toiminta pelasti kalastajan mahdolliselta hukkumiselta. Ensihoito kävi paikalla tarkistamassa molempien henkilöiden kunnon.

Lähteenä: Pohjois-Karjalan pelastuslaitos

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

43,258FanitTykkää
1,275SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
273SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48hTUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.