sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Kermaa ja hilloa näpistänyt mies kaahasi poliisia karkuun jopa 170 km/h Vaasasta Laihialle – Vaasassa yritettiin myös varastaa polttoainetta

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

LAIHIA – VAASA

Pohjanmaan poliisissa on tutkittavana kaksi epäiltyä omaisuusrikosta, jotka ovat tapahtuneet Vaasassa viikonlopun aikana, selviää Pohjanmaan poliisilaitoksen viikonlopputiedotteesta. Toiseen tapaukseen liittyy lisäksi takaa-ajotilanne ja täten törkeä liikennerikos. Toisessa tapauksessa rikosnimikkeenä on mm. varkauden yritys.

Poliisi jahtasi näpistelijää lauantaina iltapäivällä Vaasassa.

Mieshenkilö oli ollut näpistelemässä kaupasta kermaa ja hilloa lauantaina iltapäivällä. Näpistelijä oli lähtenyt poliisia karkuun autolla.

Poliisin takaa-ajo alkoi Vaasan keskustasta ja jatkui Laihialle asti. Ajonopeus oli ajoittain jopa 160-170 kilometriä tunnissa. Takaa-ajo päättyi lopulta miehen kotipihaan ja hänet otettiin kiinni poliisilakiperusteisesti. Poliisi ei kerro, oliko miehellä tarkoituksena paistaa lettuja ja laittaa sekä hilloa, että kermavaahtoa niiden päälle vai mikä oli homman nimi.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, näpistykseen ja haitantekoon virkamiehelle.

Polttoainevarkaat kiinni verekseltään Vaasassa.

Poliisille ilmoitettiin lauantaina päivällä epäillystä varkauden yrityksestä. Ilmoituksen mukaan kaksi henkilöä yrittivät anastaa polttoöljyä Vaasa Golfin polttoainesäiliöstä. Poliisi pysäytti polttoainevarkaat, kun he olivat poistumassa autolla tekopaikalta. Henkilöiden epäillään syyllistyneen mm. varkauden yritykseen. 

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Lue myös: Rattijuoppo ajoi auton katon kautta ympäri viisikuinen vauva kyydissään Kauhajoella

Lue myös: Kermaa ja hilloa näpistänyt mies kaahasi poliisia karkuun jopa 170 km/h Vaasasta Laihialle – Vaasassa yritettiin myös varastaa polttoainetta

Lue myös: Lapsi laski rattikelkalla linja-auton eteen ja sai vakavia vammoja Mikkelissä

Lue myös: Tulevan pelastuskoiran vainu pelasti todennäköisesti ihmishengen Vaasassa

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

Lue myös: 16-vuotias menehtyi moottorikelkkaonnettomuudessa Torniossa keskiviikkoiltana – alkoholilla epäillään olleen osuutta asiassa

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä