tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Kokkolassa järjestettiin viikonloppuna laittomia mopomiittejä


KOKKOLA

Miitit järjestettiin ainakin Tapahtumapuistossa ja Kemirantiellä, joissa oli yli sata mopoilijaa ja autoilijaa kokoontunut.

Pohjanmaan poliisia on työllistänyt kuluneen viikonlopun 19.-21. toukokuuta aikana mm. laittomasti järjestetyt mopomiitit, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Kokkolassa järjestettiin laittomia mopomiittejä viiikonloppuna. Poliisi sai ilmoituksia useista miiteistä ja ainakin Tapahtumapuistossa ja Kemirantiellä oli yli sata mopoilijaa ja autoilijaa kokoontunut.

Kemirantiellä kaahailtiin ja keulittiin. Poliisipartion tulessa paikalle, ihmisjoukko hajaantui pikkuhiljaa. Partiolle selvisi, että miitteihin oli kutsuttu osallistujia somen kautta.

Poliisi tutkii asiaa kokoontumisrikkomuksena.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Keski-Pohjanmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.