maanantai, 20, maaliskuu, 2023
spot_img

Kolme henkilöautoa, pakettiauto sekä rekka kolaroivat Kuopiontiellä Outokummussa

OUTOKUMPU

Ihmisiä oli osallisena yhteensä kuusi. Tilanteesta ei aiheutunut vakavia henkilövahinkoja. Ensihoitohenkilöstö tarkasti osalliset paikan päällä.

Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Valtatie 9:lle (Kuopiontie) Outokumpuun keskiviikkona 15. maaliskuuta alkuillasta. Onnettomuudesta tiedottaa Pohjois-Karjalan pelastuslaitos.

Pelastuslaitos kertoo, että Kuopiontien ja Sätöksentien risteyksessä oli sattunut kolari, jossa oli osallisena kolme henkilöautoa, yksi pakettiauto sekä yksi rekka. Ihmisiä oli osallisena yhteensä kuusi. Tilanteesta ei aiheutunut vakavia henkilövahinkoja.

Pelastuslaitoksen henkilöstö raivasi onnettomuuspaikan, että liikenne pääsi kulkemaan. Ensihoitohenkilöstö tarkasti osalliset paikan päällä.

– Tiet ovat nyt paikoin erittäin liukkaita, joten liikenteessä on syytä käyttää erityistä varovaisuutta, Pohjois-Karjalan pelastuslaitokselta opastetaan.

Onnettomuudesta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 17.16.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pohjois-Karjalan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Keski-ikäinen mies löydettiin ojasta kuolleena Naantalissa – oli suistunut mönkijällä tieltä

NAANTALI - UUSIKAUPUNKI Varsinais-Suomen maakunnassa oli surullinen vuorokausi. Sunnuntaina 19. maaliskuuta maakunnassa tapahtui yhteensä kaksi kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Toisessa tapauksessa...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Lähes neljä promillea puhaltanut kuljettaja suistui tieltä Pyhtäällä – Haminassa autoilija puhalsi lähes kolme promillea

HAMINA - PYHTÄÄ Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennesektorin poliisipartiot saivat eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 17.–19. maaliskuuta aikana kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen...

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.