Kuolemaan johtanut työtapaturma Kuopiossa: hiekkasirottimen sisältä löytyi kuollut mies

maanantai, 20, maaliskuu, 2023

KUOPIO

Tapahtumapaikalla suoritetun teknisen tutkinnan perusteella epäillään henkilön menehtyneen työtapaturman seurauksena.

Itä-Suomen poliisissa on tutkittavana kuolemaan johtanut työtapaturma, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että hätäkeskus oli saanut ilmoituksen perjantaiaamuna 17. maaliskuuta kello kahdeksan jälkeen, jossa kerrottiin huoltotraktorin olleen pidempään paikallaan ja olevan käynnissä. Lähemmässä tarkastelussa oli ilmennyt, että traktorin hiekkasirottimen sisällä oli eloton mies. Poliisi ei kerro miehen iästä muuta kuin sen, että kyseessä oli aikuinen mies.

Ensihoito totesi tapahtumapaikalla henkilön menehtyneeksi. Tapahtumapaikalla suoritetun teknisen tutkinnan perusteella epäillään henkilön menehtyneen työtapaturman seurauksena.

Menehtynyt työntekijä oli yksin suorittamassa työtehtävää. 

Asiaa tutkitaan Itä-Suomen poliisissa kuolemansyyntutkintana ja työtapaturmantutkintana eikä poliisi tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää. 

Asiaan ei liity rikosta. Tapahtumaan ei liity ulkopuolisia henkilöitä. 

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pohjois-Savon alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Video: Persujen vaalimainosten sotkija kiinni itse teosta Kokkolassa – yritti spreijata yllättäjän

KOKKOLA Ilkivallantekijä myöntää videolla tekevänsä ilkivaltaa ja väittää, että hänen maalaamansa maali lähtee kyllä pois maalilla. Pohjanmaan poliisilaitos ei ole...

Lokalahden pelastusoperaatio: kaksi henkilöä löytyi hukkuneena – ajoivat moottorikelkalla jäihin

UUSIKAUPUNKI Paikalle hälytettiin useita pelastusyksiköitä pelastuslaitokselta ja Merivartiostolta sekä ensihoitohenkilöstöä. Varsinais-Suomen pelastuslaitos, Länsi-Suomen Merivartiosto sekä ensihoitoa hälytettiin ihmisen pelastustehtävälle Uudenkaupungin Lokalahteen...

2023 © Viranomaisuutiset - uutisia jo vuodesta 2019.Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.