tiistai, 27, syyskuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainPäijät-HämeLahdessa ja Heinolassa kiinni rattijuopot - ensiksi mainittua ja hänen kyytiläistä epäillään...

Lahdessa ja Heinolassa kiinni rattijuopot – ensiksi mainittua ja hänen kyytiläistä epäillään myös huumausainerikoksesta

PÄIJÄT-HÄME

Poliisia on työllistänyt Päijät-Hämeessä maanantaiaamun 11. syyskuuta ja tiistaiaamun 12. syyskuuta välisenä aikana mm. päihtyneet kuljettajat, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Kiinni oli jäänyt kaksi rattijuoppoa, joista toinen oli alkoholin vaikutuksen alaisena ja toinen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Lisäksi viimeksi mainitun autosta löytyi huumeita. Poliisi kertoi tiedotteessaan myös onnistuneesta kadonneen henkilön etsintätehtävästä, josta uutisoimme erikseen.

Huumepäisen kuljettajan autosta löytyi huumeita Lahdessa – kuljettajaa ja kyytiläistä epäillään Huumausainerikoksesta.

Poliisi sai maanantaina iltapäivällä ilmoituksen mahdollisesti päihtyneestä henkilöauton kuljettajasta Lahdessa.

Poliisipartio tavoitti auton Metsäkankaalla ja auton kuljettajaksi osoittautui noin 40-vuotias kortiton mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli kunnossa, mutta hänen epäillään käyttäneen muuta huumaavaa ainetta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehen kuljettamasta autosta löytyi epäiltyjä huumausaineita ja huumaavia lääkkeitä, minkä vuoksi kuljettajaa ja matkustajana ollutta naista epäillään lisäksi huumausainerikoksesta.

Lue myös: Veturinkuljettaja löysi Lahdessa kadonneen 80-vuotiaan naisen elossa

Rattijuoppo kolhi pakettiautolla henkilöautoa Heinolassa.

Poliisipartio sai maanantai-iltana ilmoituksen, jonka mukaan pakettiauton kuljettaja oli Heinolan Sinilähteellä kolhinut parkkipaikalla pysäköityä henkilöautoa.

Asiaa selvitettäessä ilmeni, että pakettiauton kolmekymppinen mieskuljettaja oli päihtynyt. Miehelle suoritetun puhalluskokeen perusteella häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. 

Poliisi ei kerro puhalluskokeen tulosta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

div>

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

50,832FanitTykkää
1,339SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
456SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISET

KADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOS

MERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.