torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Lahdessa kiinni kaksi rattijuoppoa torstaiaamuna – toinen ajoi aitojen läpi tehdasalueelle

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

LAHTI

Poliisi sai Lahdessa torstaiaamun aikana kiinni kaksi rattijuoppoa. Ensimmäinen jäi kiinni, kun Hätäkeskukseen tehtiin ilmoitus varhain torstaiaamuna epäillystä rattijuoposta Nelostiellä Renkomäessä. Poliisipartio tavoitti ilmoitetun auton. Autoa kuljetti nelikymppinen mies, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,63 mg/l tuloksen. Kyseinen tulos on promilleissa 1,43 promillea.

Kuljettaja määrättiin poliisipartion toimesta väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.

Torstaiaamuna puoli viiden aikoihin tuli ilmoitus, että päihtyneeltä vaikuttanut nuori mies oli ajanut henkilöautolla aitojen läpi tehdasalueelle Lahden Niemen kaupunginosassa. Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että ajo-oikeudeton nuori mies oli ajanut henkilöautolla Niemenkatua keskustan suuntaan. Kuljettajan mukaan auton rattilukko oli mennyt päälle kesken ajon, minkä seurauksena auto oli ajautunut kulkusuunnassaan oikealle tehdasalueen aidan läpi.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettajan hallusta löytyi huumaavia lääkeaineita sekä huumausaineita. Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen ja muutoin hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä