perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainVarsinais-SuomiLaitilassa ja Uudessakaupungissa kiinni rattijuopot viikonloppuna - myös ajo-oikeudeton tapa-autoilija jäi poliisin...

Laitilassa ja Uudessakaupungissa kiinni rattijuopot viikonloppuna – myös ajo-oikeudeton tapa-autoilija jäi poliisin haaviin

VAKKA-SUOMI

Päihtyneet ja ajo-oikeudettomat kuljettajat työllistivät Lounais-Suomen poliisia Vakka-Suomen alueella viikonloppuna, selviää Lounais-Suomen poliisilaitoksen Vakka-Suomen alueen tiedotteesta. Poliisi kertoo kahdesta kiinni jääneestä rattijuoposta sekä yhdestä kiinni jääneestä ajo-oikeudettomasta kuljettajasta. Toisella rattijuopollakaan ei ollut ajo-oikeutta.

Ajo-oikeudeton rattijuoppo kiinni Uudessakaupungissa.

Perjantaina 23. syyskuuta noin kello 19.10 aikaan, poliisi pysäytti epävarmasti liikkuvan henkilöauton tarkastusta varten Alisenkadulla Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin 0,97 promillea ja tarkkuusalkometriin 0,81 promillea.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta. Miehellä oli kyydissään kolme matkustajaa.

Rattijuoppo suistui tieltä Kasitiellä Laitilassa – väisti pientä hirvieläintä.

Lauantaina 24. syyskuuta aamuyöllä, poliisi sai ilmoituksen ulosajaneesta henkilöautosta 8-tiellä Laitilassa. Poliisipartio saapui tapahtumapaikalle noin kello 03.20 aikaan ja tapasi henkilöauton vierestä miehen, joka kertoi kuljettaneensa kyseistä autoa. Kuljettaja oli väistänyt pientä hirvieläintä ja menettänyt autonsa hallinnan. 

Mies puhalsi alkometriin 1,38 promillea.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja, joka loukkaantui lievästi.Ajo-oikeudeton tapa-autoilija kiinni Uudessakaupungissa.

Lauantaina 24. syyskuuta aamupäiväkymmenen aikaan, poliisi pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Hiuntiellä Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi nolla promillea, mutta hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta. Kyseessä on miehen kuudes kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisään.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.