perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainEtelä-SavoLänsi-Savo: mikroaaltouuni syttyi palamaan omakotitalossa Juvalla - Hirvensalmella auto päätyi katolleen ojaan

Länsi-Savo: mikroaaltouuni syttyi palamaan omakotitalossa Juvalla – Hirvensalmella auto päätyi katolleen ojaan

ETELÄ-SAVO

Etelä-Savon pelastuslaitoksen henkilöstöä on työllistänyt Etelä-Savossa tulipalo- ja liikennetehtävä. Juvalla mikroaaltouuni oli syttynyt palamaan kesken ruoan lämmittämisen. Hirvensalmella auto ajautui katolleen ojaan. Onnettomuustehtävälle hälytettiin myös ensihoitohenkilöstöä sekä poliisi.

Mikroaaltouuni syttyi palamaan omakotitalossa Juvalla.

Etelä-Savon pelastuslaitoksen sammutushenkilöstöä hälytettiin rakennuspalon sammutustehtävälle Kotitielle Juvalle lauantaiyönä 19. marraskuuta kello 00.19.

Pelastuslaitoksen päästyä kohteeseen heille selvisi, että kyseessä ei ollut rakennuspalo, vaan mikroaaltouuni oli syttynyt palamaan kesken ruoan lämmittämisen omakotitalossa, selviää Länsi-Savon uutisesta.Asukas oli lehden mukaan vetänyt töpselin irti seinästä ja poistunut ulos. Mikro sammui itsestään, ja pelastuslaitoshenkilöstön tehtäväksi oli jäänyt asunnon tuuletus.

Etelä-Savon pelastuslaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta.

Hirvensalmella ulosajo.

Etelä-Savon pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Itä-Suomen poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Ripatintielle Hirvensalmelle lauantaina 19. marraskuuta yöllä hieman ennen kello kahta.

Henkilöauto oli suistunut tieltä ja päätynyt katolleen ojaan. Tästäkin tapauksesta uutisoi Länsi-Savo.

Autossa oli lehden mukaan neljä ihmistä, jotka pääsivät omin avuin ulos. Ensihoito tarkasti heidät.

Etelä-Savon pelastuslaitos ja Itä-Suomen poliisilaitos eivät ole tiedottaneet tapahtuneesta, joten ulosajoon johtaneet syyt eivät ole tiedossa.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.