perjantai, 24, kesäkuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainEtelä-SavoLänsi-Savo: neljä ihmistä loukkaantui lievästi peräänajokolarissa Viitostiellä Mikkelissä

Länsi-Savo: neljä ihmistä loukkaantui lievästi peräänajokolarissa Viitostiellä Mikkelissä

ETELÄ-SAVO

Onnettomuudesta uutisoi Länsi-Savo.

Etelä-Savossa Mikkelissä, tarkemmin Viitostiellä Tuppuralan liittymässä pohjoiseen vievillä kaistoilla, tapahtui liikenneonnettomuus tiistaina 21. kesäkuuta iltapäivällä. Hälytys onnettomuudesta tehtiin kello 15.38. Kyseessä oli peräänajokolari, jossa osallisena oli kaksi henkilöautoa ja moottoripyörä.

Onnettomuudessa loukkaantui yhteensä neljä ihmistä, uutisoi Länsi-Savo. Henkilöauto oli törmännyt toisen henkilöauton perään. Perään törmänneen henkilöauton perässä oli tullut moottoripyöräilijä, joka onnistui väistämään kolariautoja, mutta loukkasi kättään toisen auton sivupeiliin. Hän pääsi kuitenkin jatkamaan matkaansa ensihoidon tarkastuksen jälkeen, lehti jatkaa.

Voit osallistua keskusteluun meidän Twitterissä, Facebookissa tai Poliisiuutisia Savosta -facebookryhmässä.Kolme autoissa ollutta ihmistä loukkasivat itseään lievästi, mutta heidät oltiin kuitenkin viety tarkastukseen Mikkelin keskussairaalaan.

Onnettomuus aiheutti lievää liikenteen hidastumista.

Etelä-Savon pelastuslaitos ja Itä-Suomen poliisi eivät ole tiedottaneet onnettomuudesta.

Lähteenä: Länsi-Savo

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

43,258FanitTykkää
1,275SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
273SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48hTUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.