torstai, 29, syyskuu, 2022
¨
KotiUutiset maakunnittainEtelä-KarjalaLappeenrannassa varastettiin mopo - Imatralla mopoilija törmäsi henkilöautoon ja poistui paikalta

Lappeenrannassa varastettiin mopo – Imatralla mopoilija törmäsi henkilöautoon ja poistui paikalta

IMATRA – LAPPEENRANTA

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen poliisipartioita on työllistänyt Etelä-Karjalassa, tarkemmin Imatralla ja Lappeenrannassa mopovarkaus sekä liikenneonnettomuus, jossa mopoilija törmäsi henkilöautoon ja poistui paikalta. Poliisi pyytää vihjeitä varkauteen ja pyytää mopoilijaa ilmoittautumaan.

Mopo varastettiin Lappeenrannassa.

Lappeenrannassa anastettiin kerrostalon autohallista Honda Monkey -mopo 4.-5. syyskyuta välisenä aikana. 

Mopon rekisteritunnus on KF-450. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Poliisi opastaa varkauksien ennaltaehkäisemiseen.

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Mopoilija törmäsi henkilöautoon Imatralla ja poistui paikalta.

Mopon kuljettaja törmäsi mopollaan henkilöauton perään maanantaina 13. syyskuuta. Törmäys tapahtui päivällä Karhunmäen kaupunginosassa Joutsenkadulla. Mopoilija poistui tilanteesta paikalta selvittämättä asiaa. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää mopon kuljettajaa ilmoittautumaan ja tapauksen nähneitä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Lähteenä: PoliisiLuetuimmat

Somet haltuun

51,060FanitTykkää
1,339SeuraajatSeuraa
460SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

Kadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.