keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Liikenneonnettomuus aiheutti Valtatie 11:llä Porissa liikennehaittaa – SK:n mukaan kyseessä oli henkilöauton ja kuorma-auton välinen liikenneonnettomuus

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

PORI

Satakunnassa Porissa on tapahtunut liikenneonnettomuus Valtatie 11:llä Mikkolan ylikulkusillalla. Satakunnan pelastuslaitos kertoi maanantaina 18. syyskuuta iltapäivällä kello 14.29, että onnettomuudesta aiheutuu liikennehaittaa.

Liikenne suljettiin onnettomuuskohdasta täysin. Pelastuslaitos arvioi liikennehaitan kestoksi yhdestä kolmeen tuntia. Onnettomuuspaikalle on järjestetty kiertotie. Kello 17.10 pelastuslaitos kertoo, että liikenne kulkee jälleen normaalisti.

Aluemedia Satakunnan Kansa tietää kertoa, että kyseessä oli henkilöauton ja kuorma-auton välinen liikenneonnettomuus, ja että molemmissa ajoneuvoissa oli onnettomuushetkellä vain kuljettajat. Henkilöauton kuljettaja toimitettiin sairaalahoitoon, mutta hän ei ensitietojen mukaan ole loukkaantunut vakavasti. Liikennehaitan aiheutti onnettomuudessa ajokelvottomaksi mennyt kuorma-auto, joka tukki tien onnettomuuspaikalla.

Onnettomuudesta tehtiin ilmoitus Hätäkeskukseen iltapäiväkahden jälkeen.

Onnettomuuteen johtaneet syyt eivät ole tiedossa, sillä Lounais-Suomen poliisi ei ole tiedottanut tapahtuneesta.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä