KotiPoliisiuutisetPohjois-KarjalaLiperissä villisikakolari ja Tohmajärvellä auto katolleen - Juuassa pahoinpideltiin naista ja Joensuussa...

Liperissä villisikakolari ja Tohmajärvellä auto katolleen – Juuassa pahoinpideltiin naista ja Joensuussa hyökättiin poliisin kimppuun

POHJOIS-KARJALA

Poliisia on työllistänyt Pohjois-Karjalassa villisika onnettomuus, auton ulosajo, pahoinpitely sekä virkamiehen vastustaminen, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Villisikaonnettomuus tapahtui Liperissä ja ulosajo Tohmajärvellä. Pahoinpitely puolestaan tapahtui Juuassa ja virkamiehen vastustaminen Joensuussa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)


Henkilöauto törmäsi kahteen villisikaan Liperissä.

Henkilöauto oli törmännyt kahteen villisikaan Liperissä Kuopiontiellä, Honkavaaran kohdalla, lauantaina 9. lokakuuta kello 19.40.

Autossa yksin ollut kuljettaja oli ajanut Kuopiontietä Kuopion suuntaan, kun tien vasemmalta puolen oli tullut tielle kaksi villisikaa. Kuljettajan tekemästä voimakkaasta jarrutuksesta huolimatta, toinen eläin oli törmännyt auton vasempaan kylkeen ja toinen auton etuosaan. Toinen villisijoista oli kääntynyt takaisin tulosuuntaansa ja toinen oli mennyt tien oikealle puolen metsään.

SRVA oli lähtenyt jäljittämään villisikoja niiden kunnon tarkastamiseksi.

Henkilöauto suistui tieltä Tohmajärvellä.

Henkilöauto oli suistunut tieltä Tohmajärvellä lauantaina 9. lokakuuta kello 16.30 jälkeen.

Autossa yksin ollut kuljettaja oli ajanut Ilomantsintietä Ilomantsin suunnasta, kun auto oli ajautunut vasemmalle kaartuvassa mutkassa ensin tien pientareelle, sitten takaisin tielle ja edelleen osittain poikittain vastaantulevien kaistan yli, päätyen vastaantulevien puolelle ojaan ja pyörähtäen lopulta katolleen.

Autossa yksin ollut kuljettaja oli viety ambulanssilla keskussairaalaan. Auto oli vaurioitunut hinauskuntoon.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)


Naista pahoinpideltiin Juuassa.

Naista oli pahoinpidelty Juuan keskustassa, Kauppakujalla, sijaitsevan pub Olkkarin edustalla sunnuntaina 10. lokakuuta hieman ennen kello yhtä.

Pahoinpidelty oli kertonut samassa ravintolassa olleen naisasiakkaan lyöneen ja potkineen häntä ravintola edustalla. Ambulanssi oli käynyt tarkastamassa naisen vammat.

Mies hyökkäsi nyrkein poliisin kimppuun Joensuussa.

Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen Joensuun keskustassa, Siltakadulla, sunnuntaina 10. lokakuuta kello 3.30.

Poliisipartio oli mennyt herättelemään penkillä istunutta, vahvasti päihtynyttä miestä. Poliisin herätelleessä miestä, mies oli noussut pystyyn ja hyökännyt poliisimiestä kohti samalla yrittäen lyödä nyrkillä. Mies oli edelleen vastustanut poliisin kiinniottoa voimakkaasti haraamalla jaloilla ja käsillä vastaan. Poliisiautoon laitettaessa mies oli yrittänyt potkia poliisia kohti ja hänen väkivaltainen käytös oli jatkunut poliisiasemalla häntä poliisiautosta pois otettaessa ja säilöön laitettaessa.

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitos

NÄITÄ LUETAAN
Lisää


  VIRANOMAISUUTISET SOMESSA

  38,988FanitTykkää
  28SeuraajatSeuraa
  Tuoreimmat uutiset

  VIIKON LUETUIMMAT

  Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.