tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Lokalahden onnettomuus: hukkuneet olivat iäkäs pariskunta – jää oli ohutta


UUSIKAUPUNKI

Paikalle hälytettiin useita pelastusyksiköitä pelastuslaitokselta ja Merivartiostolta sekä ensihoitohenkilöstöä.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos, Länsi-Suomen Merivartiosto sekä ensihoitoa hälytettiin ihmisen pelastustehtävälle Uudenkaupungin Lokalahteen sunnuntai-iltana 19. maaliskuuta. Tarkempi tehtävänimike oli ihmisen pelastaminen vedestä. Tehtävästä tiedotti alkuun Länsi-Suomen Merivartiosto twittertilillään ja myöhemmin Lounais-Suomen poliisilaitos tiedotteella.

Tehtävä sai alkunsa, kun Lokalahden jääalueella oltiin havaittu moottorikelkan jäljet, jotka johtivat avantoon ja asiasta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen. Paikalle hälytettiin useita pelastusyksiköitä.

Tehtävä päättyi ikävimmällä mahdollisella tavalla, sillä avannosta löytyi kaksi menehtynyttä ihmistä. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että menehtyneet olivat iäkäs pariskunta.

Poliisi tutkii asiaa kahtena kuolemansyyntutkintana. Jääalueella oli jää ollut ohutta ja täten heikkoa.

Hälytys tehtävästä tuli kello 18.15.

Maakunnassa myös toinen kuolemaan johtanut onnettomuus.

Lounais-Suomen poliisin partio sai sunnuntaiaamuna tiedon menehtyneestä henkilöstä Naantalin Luonnonmaalla. 

Keski-ikäinen, traktorimönkijällä liikkeellä ollut mies oli menettänyt liukkaalla tiellä ajoneuvonsa hallinnan ja ajatunut ojaan. Onnettomuuden tarkka ajankohta ei ole poliisin tiedossa.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyntutkintana eikä tiedota asiasta enempää.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Varsinais-Suomen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.