tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Mediat: autoilija ja sähköpotkulautailija suojatieonnettomuudessa Inkeroisissa – lautailija törmäsi autoon


KOUVOLA

Onnettomuuteen johtaneet syyt eivät ole tiedossa, sillä Kaakkois-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta. Lautaa kuljettanut aikuinen kuljetettiin ensihoitohenkilöstön toimesta sairaalaan saamaan hoitoa.

Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoitohenkilöstöä hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Kouvolan Inkeroisiin tiistaina 23. toukokuuta päivällä. Onnettomuudesta uutisoi ainakin Yle Uutiset sekä Kouvolan Sanomat.

Kymenlaakson pelastuslaitokselta kerrotaan medioille, että kyseessä oli suojatieonnettomuus, jossa olivat osallisena autoilija ja sähköpotkulautailija. Lautaa kuljettanut aikuinen loukkaantui törmäyksessä. Hänet kuljetettiin ensihoitohenkilöstön toimesta sairaalaan saamaan hoitoa.

Yle Uutisten mukaan onnettomuuspaikka sijaitsee lähellä Inkeroistentien ja Haminanväylän risteystä. Onnettomuuspaikan vieressä on Lidl-ruokakauppa ja Teboil-huoltoasema. Onnettomuudesta aiheutui liikennehaittaa Inkeroistentielle noin puolen tunnin ajaksi.

Onnettomuuteen johtaneet syyt eivät ole tiedossaz sillä Kaakkois-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta.

Onnettomuudesta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 12.22.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Kymenlaakson alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.